Apple Watch (Series 2) terméklap        Apple Watch Nike+        Apple Watch Edition
 

A valaha volt legszemélyesebb terméket alkotta meg az Apple a felhasználók számára egy karórával, amely egyben a legpraktikusabb értesítési eszköz, kifinomult aktivitásmérő, térkép, árfolyamfigyelő, távvezérlő és akár beszélgetésre használatos készülék a karunkon. A 2016. őszén megjelent második sorozat immáron iPhone készüléktől függetlenül is működő GPS képességgel, valamint széles körű vízállósággal egészült ki annak érdekében, hogy úszáshoz is szabadon használhassuk.

Az Apple Watch termék alapja a watchOS, amely az iOS rendszerekkel, de legfőképp az iPhone készülékekkel működik tökéletes együtt, azokat egészíti ki remek funkciókkal, illetve teszi elérhetővé a tudás egy részét a karunkon.

Az Apple többféle ízlésnek megfelelően alkotta meg az Apple Watch készüléket. A hölgyek kisebb karjára 38 milliméteres átlóval rendelkező órát készített, míg a vaskosabb kezű férfiak számára 42 millimétereset. Az órák szíjai cserélhetőek, így hordhatunk öltöny mellé elegáns szíjat, úszáshoz sportos szíjat, a kék színű kerékpárunkhoz kék színű szíjat.

Az Apple Watch három modell formájában vásárolható meg: a külön jelölés nélküli Apple Watch alumíniumházas vagy acélból készül, a kimondottan sportolási igényekre szánt Apple Watch Nike+ különleges szíjakkal és óra témával emelkedik ki a sorból, míg az ékszerek világába emelkedő Apple Watch Edition rendkívüli keménységű porcelán alapanyagú hófehér házzal rendelkezik.

Az Apple Watch több változata 7000 sorozatú eloxált alumíniumból készül, amely 60%-kal erősebb, mint a piacon lévő klasszikus alumíniumok. A precíziós szerszámokkal formált és polírozott alumínium házakat mikroszkopikus cirkónium gyöngyökkel kezelik, hogy kellemes, szaténos érintést kölcsönözzenek. Az alap változat az iPhone modellekre emlékeztető módon ezüstszürke és asztroszürke, illetve arany és rozéarany színekben elérhető - mindegyik modell alumínium alapú, eloxált színezéssel.

Az Apple Watch csillogó megjelenésű verziója 316L jelölésű, rendkívül magas minőségű rozsdamentes acél alapanyagból készül, amely speciális hideg kovácsolás jóvoltából 80%-kal keményebb és ellenállóbb a karcokra, mint a rozsdamentes acélok általában. Ez a modell az acél természetes színében, illetve asztrofekete árnyalatban elérhető. Egyes modellekhez alapból a sport változat kedvezőbb árú szíjai járnak, de csúcsminőségű fémpántokkal is megvásárolhatjuk ezeket a különleges készülékeket.

Az Apple Watch Edition porcelánháza elképesztő keménységű, gyöngyszerűen ragyogó porcelánból készül, amleyet gyémántcsiszolással alakítanak ki, és egy darab polírozása több mint kétórás munkafolyamat eredménye. A már-már szürreálisan sima, ragyogó felület 38 mm-es változatban igen gyönyörűen mutat a hölgyek kezén, de az autentikus Apple hófehérséget kedvelő férfi felhasználók számára is igen vonzó a 42 mm-es méret. A kerámia négyszer keményebb a rozsdamentes acélnál.Az Apple Watch megjelenése mellett annak felhasználói felülete nyújtja a következő különleges élményt. Az üzembe helyezés meglepően egyszerű - erről egy külön cikkünk számol be. Az Apple úgy alkotta meg a watchOS rendszerét, hogy az amellett, hogy önálló, remek kiegészítője legyen az iOS rendszernek is. Az Apple Watch működése úgy teljes, ha közben az iPhone modellel is együttműködik: jópár alkalmazás az iPhone képességeit veszi igénybe, például rajta keresztül kér le információkat az internetről, vagy az iPhone méréseit, adatait jeleníti meg. Vannak vezérlő alkalmazások, amelyek az iPhone Bluetooth 4.0 képességeire építve teszik lehetővé a karról történő irányítást. És vannak persze olyan alkalmazások, amelyek az iOS-től teljesen függetlenül, az óra hardveres képességeit aknázzák ki.Ez utóbbi körbe tartozik például az Activity alkalmazás, amely segítségével újszerű módon tarthatjuk számon a testmozgásunkat, és folyamatosan edzében tarthatjuk magunkat, odafigyelhetünk arra, hogy napi szinten kellő testmozgás érje a szervezetünket, ezáltal egészségesebben élhessünk.

Az Apple Watch beállítása során egyébként az iOS alatt futó alkalmazás felkínálja, hogy szinkronban tartsa az órán lévő alkalmazásokat az iOS eszközeink alkalmazásaival. Vagyis ha egy iOS alkalmazásnak van watchOS változata, akkor automatikusan települ az órára. A legtöbb gyártó, a Withings, az Elgato, a NAVIGON készít iOS alkalmazásaihoz watchOS változatot, így a karunkról is hozzáférhetünk akár a hardveregységek tudásához.

Az Apple Watch működésének alapja az érintőkijelző, amely ráadásul Force Touch képességgel is rendelkezik, vagyis képes különbséget tenni a különböző tapintások ereje között. Az oldalán egy klasszikus gomb mellett található a fő analóg kiegészítője: a digitális korona. Ez a benyomható és tekerhető gomb tartogat minden olyan funkciót, amely teljessé teszi a használat tökéletes élményét.

Különleges megoldás, de több és több Apple eszközben jelenik meg a Taptic Engine nevű kiegészítő, amely finom rezgéseket képes kelteni a Force Touch kijelző használatakor. Az Apple Watch ezt használja az értesítések beérkezésekor, de például hívásnál vagy ébresztésnél is ezzel jelez. Az Apple nagyon komolyan ügyelt arra, hogy az Apple Watch ne adjon ki kellemetlen hangokat, ezért igen finomakat csipog, amennyiben a hívásokat rajta keresztül fogadjuk, csengőhangja visszafogott, de jól azonosítható és rezgéssel párosul.

Az Apple Watch hazai környezetben való használata során előnyös vonása, hogy az iPhone révén képes beszédfelismerésre, így rajta keresztül válaszolhatunk diktálás formájában egy üzenetre, illetve a jópár előre definiált válaszból is válogathatunk egy-két bökéssel. Amennyiben a beszédfelismerés nem sikeres, a hangot lehetőség van fájlként elküldeni.

Az Apple Watch működése oly természetesen kapcsolódik be a mindennapjainkba, olyannyira megszokjuk az élményt, hogy kezünket felemelve bekapcsol a kijelzője, hogy a tételmondatnak megfelelően viselésével életvitelünk elengedhetetlen kényelmi elemévé válik.Apple Watch (Series 2) kifutó modellek alumínium házban Ion X üveggel


Arany alu kávébarna szőtt szíjjal 42 mm
Ár: 149.990 Ft
Raktáron.


Apple Watch (Series 2) 38 mm-es modellek alumínium házban Ion X üveggel


Arany alu éjkék szilikon szíjjal
Ár: 139.990 Ft
Raktáron.

Ezüst alu hófehér szilikon szíjjal
Ár: 139.990 Ft

Asztroszürke alu fekete szilikon szíjjal
Ár: 139.990 Ft

Rozéarany alu rózsakvarc szilikon szíjjal
Ár: 139.990 Ft


Apple Watch (Series 2) 38 mm-es modellek rozsdamentes acél házban zafír üveggel


Ezüst színű acél hófehér szilikon szíjjal
Ár: 215.990 Ft

Fekete acél fekete szilikon szíjjal
Ár: 215.990 Ft

Ezüst színű acél milánói lánc szíjjal
Ár: 255.990 Ft

Fekete acél fekete milánói szíjjal
Ár: 275.990 Ft


Apple Watch (Series 2) 38 mm-es modellek Nike+ kivitelben


Apple Watch Nike+ 38 mm
Ár: 139.990 Ft
Raktáron

Apple Watch Nike+ 38 mm
Ár: 139.990 Ft
Raktáron

Apple Watch Nike+ 38 mm
Ár: 139.990 Ft


Apple Watch Edition (Series 2) 38 mm-es modell kerámia kivitelben


Apple Watch Edition 38 mm
Ár: 479.990 Ft


Apple Watch (Series 2) 42 mm-es modellek alumínium házban Ion X üveggel


Arany alu éjkék szilikon szíjjal
Ár: 149.990 Ft
Raktáron.

Ezüstszürke alu fehér szilikon szíjjal
Ár: 149.990 Ft

Asztroszürke alu fekete szilikon szíjjal
Ár: 149.990 Ft
Raktáron

Rozéarany alu rózsakvarc szilikon szíjjal
Ár: 149.990 Ft


Apple Watch (Series 2) 42 mm-es modellek rozsdamentes acél házban zafír üveggel


Ezüst színű acél hófehér szilikon szíjjal
Ár: 235.990 Ft

Fekete acél fekete szilikon szíjjal
Ár: 235.990 Ft

Ezüst színű acél milánói lánc szíjjal
Ár: 275.990 Ft

Fekete acél fekete milánói szíjjal
Ár: 295.990 Ft


Apple Watch (Series 2) 24 mm-es modellek Nike+ kivitelben


Apple Watch Nike+ 42 mm
Ár: 149.990 Ft
Raktáron

Apple Watch Nike+ 42 mm
Ár: 149.990 Ft

Apple Watch Nike+ 42 mm
Ár: 149.990 Ft
Raktáron

Apple Watch Nike+ 42 mm
Ár: 149.990 Ft
Raktáron


Apple Watch Edition (Series 2) 38 mm-es modell kerámia kivitelben


Apple Watch Edition 42 mm
Ár: 499.990 Ft
Raktáron
Apple Watch (Series 2) terméklap        Apple Watch Nike+        Apple Watch Edition
 
 

Mac gépek
Mac Pro // Mac mini
MacBook Air
MacBook
MacBook Pro
iMac 4K / iMac Retina 5K

Kiegészítők
Magic Mouse 2
Magic Trackpad 2
Magic Keyboard
Vezetékes billentyűzet

iPhone készülékek
iPhone 7 és 7 Plus
iPhone 6s és iPhone 6s Plus
iPhone SE
iPhone kellékek

WiFi megoldások
AirPort Express
AirPort Extreme
AirPort Time Capsule
Apple TV (32 és 64 GB)


Vásárlási információk
Általános információk

Szerver megoldások
Caching szerver
Wiki szerver
Netrestore funkció
Time Machine Server

Szolgáltatások
MKB készülékbiztosítás

iPad termékvonal
Az iPad 9,7" terméklapja
Az iPad mini 4 terméklapja
Az iPad Pro terméklapja

Pages kiadványszerkesztő
Keynote prezentációkészítő
iBooks könyvtárszoftver
ePub könyvek létrehozása
Screens VNC alkalmazás
Remote WiFi távvezérlő

Bővebb ismeretek
Aperture
iMovie videószerkesztő
Finder környezet
iBooks Author
GarageBand
Final Cut Pro X
iTunes
AirPort technológia (WiFi)
iOS panorámák
Digitális fényképezés

iPodok
iPod touch
iPod nano
iPod shuffle

QuickTime
QuickTime megoldások
AAC hangformátum
MPEG-4 formátum
H.264 kódolás
Virtuális valóság
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu