Apple Watch (Series 2) terméklap        Apple Watch Nike+        Apple Watch Edition
 

Az Apple Watch készülékek között az Apple hagyományosan bemutat egy különleges példányt, amely kilóg a sorból, a termékvonal fölé emelkedik anyagminőségben vagy innovációban. Ez a változat az Apple Watch Edition.

A termékvonal megjelenésekor az Apple a luxus kategóriában mutatott be órákat: valódi aranyból készült Apple Watch Edition eszközök terjedtek el a multimilliomos sztárok körében. A termék 2016-os frissítésekor az Apple kevésbé luxus, mint inkább innovatív irányba mozdult el: megjelent a porcelán Apple Watch Edition változat, amely elképesztő keménységével, valódi Apple fehérségével nyújt igazán kiemelkedő viselési élményt.

Az Apple formatervezője, Sir Jonathan Ive sokszor tudományosan közelíti meg az anyagválasztást. A fémek esetén elsősorban a keménység és karcmentesség jelenti a kihívást, de a kerámia egészen más anyag, hiszen elképesztően kemény: a rozsdamentes acélnál négyszer keményebb.

A cég saját tervezésű gyártósorai precízen formálják ki az óra testét, és polírozzák tökéletesen simára a kerámia testet. A több mint hetven gyémántból álló csiszolószerkezettel alakított, számítógép vezérelt eljárással tökéletesre formázott óratest kialakítása több mint két órát vesz igénybe, amely alatt a formálás mellett a ragyogást elősegítő polírozás is lezajlik.

Az Apple Watch Edition gyöngyszerű, csillogó felülettel rendelkezik, érintése hihetetlenül sima. Hófehér megjelenése visszafogott, mégis kiemelkedő bármilyen viselet esetén. Hűen idézi a fehérnek azt a különlegességét, amikor iBook hátlapjaként és iPod fülhallgatók formájában találkozhattunk ezzel a jellegzetes Apple árnyalattal.

Az Apple Watch Edition nem csak tokjában, hanem üvegében is kemény: OLED Retina kijelzője zafírkristály alapanyagú, így karcmentes és rendkívül ellenálló. Felbontása a 38 milliméteres modell esetén 272 x 340 képpont, míg a 42 milliméteres változat 312 x 390 képpont felbontású.

Az Apple Watch Edition belseje azonos a Series 2 további modelljeivel: kétmagos S2 processzort tartalmaz, beépített globális helymeghatározó rendszerrel (GPS) van szerelve. A készülék 50 méterig vízálló. Kommunikációjának alapja a Bluetooth 4.0 kapcsolat és a 802.11b/g/n WiFi kapcsolat 2,4 GHz-en.A termék csomagja az Apple Watch Edition kerámiaházas órát, hófehér szilikon sportszíját, a mágneses töltő kábelt, falitöltőt, Apple mágneses töltő dokkot és hozzá kapcsolódó egy méteres Lightning USB adatkábelt tartalmaz.

Az Apple Watch Edition megrendelhető az iJoe.hu AAR szaküzlettől.

Apple Watch Edition (Series 2) modellek


Apple Watch Edition 38 mm
Ár: 479.990 Ft

Apple Watch Edition 42 mm
Ár: 499.990 Ft

 

Mac gépek
Mac Pro // Mac mini
MacBook Air
MacBook
MacBook Pro
iMac 4K / iMac Retina 5K

Kiegészítők
Magic Mouse 2
Magic Trackpad 2
Magic Keyboard
Vezetékes billentyűzet

iPhone készülékek
iPhone 7 és 7 Plus
iPhone 6s és iPhone 6s Plus
iPhone SE
iPhone kellékek

WiFi megoldások
AirPort Express
AirPort Extreme
AirPort Time Capsule
Apple TV (32 és 64 GB)


Vásárlási információk
Általános információk

Szerver megoldások
Caching szerver
Wiki szerver
Netrestore funkció
Time Machine Server

Szolgáltatások
MKB készülékbiztosítás

iPad termékvonal
Az iPad 9,7" terméklapja
Az iPad mini 4 terméklapja
Az iPad Pro terméklapja

Pages kiadványszerkesztő
Keynote prezentációkészítő
iBooks könyvtárszoftver
ePub könyvek létrehozása
Screens VNC alkalmazás
Remote WiFi távvezérlő

Bővebb ismeretek
Aperture
iMovie videószerkesztő
Finder környezet
iBooks Author
GarageBand
Final Cut Pro X
iTunes
AirPort technológia (WiFi)
iOS panorámák
Digitális fényképezés

iPodok
iPod touch
iPod nano
iPod shuffle

QuickTime
QuickTime megoldások
AAC hangformátum
MPEG-4 formátum
H.264 kódolás
Virtuális valóság
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu