Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek


                   Beats EP analóg fejhallgató vezérlő gombokkal
 

Az utóbbi években a fejhallgató technológia vezeték nélkülivé válása jellemző trend volt, ám sok felhasználó részéről jogos igény, hogy a főként vezetékesen használt eszközébe nem szeretne egy feleslegesen elöregedő, árnövelő akkumulátort, hanem klasszikus módon kíván zenét hallgatni, a kábelt bedugva, analóg módon csatlakozva. A Beats EP termék erre az igényre reagál, felhasználva az Apple felvásárlás jelentette formatervezési szaktudást.

Évekkel ezelőtt a Beats magán hordozta az összes olyan paramétert, amely a divat fejhallgatókra jellemző: élénk színes műanyagok használata, sok esetben a design előtérbe tolása a tartóssággal szemben. A Beats EP már az Apple felvásárlást követően tervezett, új megjelenésű fejhallgató. Ennek megfelelően pedig alapvető igénye az ésszerű tervezés és a fémes anyaghasználat.A Beats EP formatervének alapja, hogy a leginkább megfeszülésre hivatott részeit rozsdamentes acélból alkották meg. Az acél elemek biztosítják a fejpánt tágításának lehetőségét is: ezeket rugalmasan kihúzhatjuk, hogy a fejünk méretéhez leginkább igazodjon. A pántokba beépült lapos kábel a hosszhoz igazodva finoman behajlik vagy kinyúlik attól függően, hogy mekkorára állítjuk a pántot.

A Beats EP analóg minijack kábellel kapcsolódik a zene forrását jelentő eszközhöz, legyen az akár egy Mac, iPad vagy egy Lightning-mijack adapterrel csatlakoztatott iPhone készülék. A Beats fejhallgató mikrofonnal és hangerő szabályozós nyomógombbal egészül ki. Ezzel vezérelhetjük a lejátszást: egy nyomásra elindul vagy megáll a zene, illetve hívást tudunk fogadni vagy megszakítani, dupla nyomásra előre, tripla nyomásra visszafelé léptethetjük a lejátszást.

Köszönhetően a minijack kapcsolatnak, a Beats EP nem tartalmaz beépített akkumulátort, amely révén bármikor és bármeddig hallgathatjuk, és nem kell arra figyelnünk, hogy párhetes használaton kívüli tárolásnál is töltsünk az akkujára. Ennek köszönhetően az a problémakör sem áll fenn, hogy évek múlva tönkremegy az akkumulátor, hiszen nincsen ilyen komponens a termékben.A Beats EP csomagjának részét képezi a cipzár nélküli, praktikus, rugalmasan nyitható tok, amely segítségével könnyedén behelyezhetjük a táskánkba az egységet.

A Beats EP fülre illeszkedő kivitelű: kényelmes szivacsozása jóvoltából huzamosabb ideig is jól esik a használata, a szivacsok révén pedig viszonylag kevés hang jut ki, és szinte alig férkőzik be a külső zaj. A termék a márkára jellemző, kicsit dúsított hangzásvilágot képviseli, amely kiváló lehetőség a populáris műfajok kedvelőinek: a Beats hagyományosan a mélytöbblet és jó dinamikai paraméterek márkája, tehát valóban dübörgő élményt nyújt annak, aki a Beats EP fejhallgatóval hallgat muzsikát.Kompatibilis minden minijack csatlakozós eszközzel zenehallgatásra. A Mac gépekkel, iPad és iPhone modellekkel, 2008-tól piacra került iPod készülékekkel kompatibilis a vezérlő és hangerő szabályozó gomb.

A Beats és az Apple teljesítmény adatokat nem tesz közzé a termékről.

A Beats EP fekete és fehér színben megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 23.622 forint+áfa (bruttó 30.000 Ft)


Beats EP fekete

Beats EP hófehér
A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
Beats EP fekete fejhallgató
 
30000 Ft
Beats EP fehér fejhallgató
 
30000 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás a vételár beérkezését követő futár- vagy postai szállítással
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'beats':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.


 

ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu