Bolt: 1052 Budapest, Galamb utca 5.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek

Az iPhone készülékekhez színben passzoló, igazi Beats védjegy hangzást kínáló hallójárati fülhallgató családnak számít az immáron Apple tulajdonú cég UrBeats termékvonala. A strapabíró kialakítású, dinamikus hangzású, kényelmes viseletű, teljes körű iOS vezérlést nyújtó termék remek megoldás, ha kiemelkedő minőségű vezetékes EarPods alternatívát keresünk, de nem szeretnénk az 30.000 forint fölötti ársávban elkalandozni…

A UrBeats fülhallgató klasszikus tálalásban érkezik: négyzet alaprajzú dobozának átlátszó előlapja révén szembesülhetünk a megjelenéssel, az egyes modellek színével. A termék fülből kiálló része a Beats márka jellegzetes logóját jeleníti meg - ez a dobozból is jól kiemeli magát, és akár egy zsúfolt boltpolcon is magára vonja a figyelmet. A UrBeats fülhallgatónak ez a külső burkolata színben az iPhone készülékünkhöz társítható: asztroszürke, ezüstszürke, arany és rozéarany színekben is elérhető. Utóbbi három modellnek fehér színű, lapos kivitelű kábele van, míg az asztroszürke példány a hozzá jobban illeszkedő fekete kábelt viseli.A formaterv természetesen az egyenes kialakítású, vékony fejű minijack kábelre épít, így a UrBeats használata feltételezi, hogy az iPhone vagy iPod készüléket fejjel lefelé rakjuk zsebre, hiszen mindkét termékvonalnak az alján található a minijack aljzata. Ezen paramétere révén a fülhallgató együtt használható az iPhone 6s Smart Battery Case nevű tokkal is, amely csak egyenes csatlakozós eszközökkel használható.

A Beats a középső, legtöbbek számára optimális szilikonvéget helyezte a fülhallgatóra, illetve a csomagban három pár további vég is található. Ezek közül egy nagyobb, egy kisebb, egy dupla haranggal ellátott példány pedig még kisebb hallójáratba kínál használati lehetőséget. (A UrBeats fülhallgató az alakját tekintve hengeres, vagyis a nagyon kis hallójárattal rendelkezők számára van realitása a legkisebb szilikonharang használatának - ez enyhén előrenyúlik a kényelmes viselet érdekében.)

Kiemelten fontos, hogy a hallójárati fülhallgatókat megfelelően helyezzük a fülünkbe: akkor a legjobb a hangzás, ha a szilikonharang teljesen kitölti a hallójáratot. Ha minimális külső zaj beszivárog, akkor nem jól van behelyezve a membrán, és nem lesz tökéletes a hangzás. Fontos tehát, hogy a fülünkbe legjobban illeszkedő harangot helyezzük a membránra, és azt stabilan, kellő mélységben pozicionáljuk.

A UrBeats remekül szól: telt mélyhangok, torzításmentes visszajátszás jellemzik nagy hangerőnél is. Bizonyosan találunk nála mérhetően jobb hangú fülhallgatót is, és természetesen a Beats nem a monitor fülhallgatók specialistája, de a populáris vonalon mindenképpen figyelemre méltót alkotott a UrBeats termékkel. A mélyhangok súlya nem fájóan nagy, viszont ahol kell, ott tényleg dübörögnek. A UrBeats nem tud becsapni, nincsen olyan tere, mint néhány komolyabb fülhallgatónak, az úgynevezett hallójárati monitoroknak, de sztereó élménye kellemes és élvezhető.Az egység tudásának alapeleme az iOS vezérlés: mikrofon található rajta a hívás fogadáshoz és diktafon funkcióhoz. A mikrofon nem olyan jó, mint az iPhone sajátja, a túloldalon nem hallják úgy, mintha helyből beszélnénk, de akár egy podcast felvételt is rögzíthetünk vele. A nyomógombok jó helyen találhatóak: a téli időszakban előny, hogy a kabát gallérjának tetejére ülnek fel, így nem kell különféle zavarba ejtő mozdulatot tenni egy dal léptetéséhez. További előny, hogy a csomagban található egy csíptető, amely a kábelre fűzhető, és a ruházatunkhoz tudjuk rögzíteni a fülhallgató kábelét. Ezáltal nem fordul elő, hogy az amúgy jól beillesztett fülhallgatót a vezeték tömege lépésenként kirángatja a fülünkből. A csíptető apróság, mégis roppant hasznos.

A Beats egy fehér vagy fekete színű gumitokot is mellékelt a termékhez, amelynek széthúzható szájába könnyedén behelyezhetjük a feltekert lapos kábellel felvértezett UrBeats fülhallgatót.

A UrBeats hallójárati fülhallgató megrendelhető az iJoe.hu AAR szaküzlettől.

22.827 forint+áfa (bruttó 28.990 Ft)


Kattintson a színre a vásárláshoz!ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2017. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 


A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
UrBeats asztroszürke hallójárati fülhallgató
 
28990 Ft
UrBeats ezüstszürke hallójárati fülhallgató
 
28990 Ft
UrBeats arany hallójárati fülhallgató
 
28990 Ft
UrBeats rozéarany hallójárati fülhallgató
 
28990 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás a vételár beérkezését követő postai szállítással (1.000 Ft postaköltség)
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)


Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'beats':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.


 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu