Bolt: 1052 Budapest, Galamb utca 5.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
A Mac jelentette kellemes teher szállításának egyik legoptimálisabb módja a hátunkon való elhelyezés. E célra az amerikai tervezők által megálmodott Booq Daypack hátizsák igazán remek és kényelmes megoldást kínál, felkészülve arra az igényre, ha nagyobb tömegű kiegészítőt is szeretnénk magunkkal vinni.

A Booq Daypack bármelyik mobil Mac szállítására képes, így akár a MacBook Pro 15” modellt is elhelyezhetjük benne védőtokban vagy nélkül. A gép védelme elsődleges a természetes vászon alapanyagú táska számára: a hátunkkal érintkező felülete vastag szivaccsal van borítva annak érdekében, hogy a hátunk nyomása ne tegyen kárt a gépben, és persze a MacBook Pro se nyomja meg a hátunkat. A borulások, leejtések potenciális veszélyeit egy pánt igyekszik kiküszöbölni, amely a védő rekeszben tartja a Mac-et, nem engedi kicsúszni onnan.Mind minden hátitáska, a Booq Daypack is a belső befogadóképességében nyűgözi le a felhasználót: az illusztrációkon kulacs és egy fél könyvtár van elhelyezve a táskában, de tény, hogy a nagy belső tér lehetővé teszi, hogy ásványvizes flakonunk, esernyőnk mellett fényképezőgépet, töltőt, iOS eszközeinket, adapterek sorát, sőt, a hálós zárt rekeszben akár egeret is magunkkal vigyünk.

A Booq Daypack nevének eredete a használatára is utal: a kaliforniai gyártó szerint a mindennapokra való („everyday pack”), vagyis nem zavaróan elegáns és nem is próbál krónikusan fiatalosnak látszani, hanem egy jól kinéző, sokoldalú és kényelmes hátitáska.A termék külseje kimondottan kellemes formátumú, kissé eltér a riválisoktól, de a funkcióját legjobban kifejező alakzata van. A közkedvelt, már-már feketében hajló sötétszürke szín mellett a fehér ad belépőt az elegancia világába: mindkét szín visszafogott megjelenésű, mégis szembetűnő. A fehér és a sötétszürke példány háttal érintkező része is fekete színű annak érdekében, hogy ne színeződjenek el ezek a felületek. A sötétszürke példánynak egyes varrásai, néhány pántja és belseje piros, mivel a Booq alapvető színösszeállítása a sötétszürke-piros. A vonzó hófehér modell a fekete hátoldalon túl barna kiegészítő színekkel rendelkezik a pántok és cipzárak esetén, a belseje pedig sötétebb színű bordó. A táska természetesen mosható, így ha a fehér szín használódik, koszolódik, akkor viszonylag hatékonyan újszerűvé tehetjük.

A család harmadik árnyalata a „bölcsészbarnának” is nevezett, tarisznyák klasszikus színét idéző homokbarna, amely a szennyeződéseket talán legjobban leplezi. Ennek a táskának az arculata egységes: pántjai a táska testével azonos színűek, a belseje pedig négyzetes mintájú: fekete, barna, fehér négyzetek váltják egymást.A Booq Daypack kényelmes viseletet kínál, egyedi megjelenésének köszönhetően szinte bármilyen ruházathoz illeszkedik, félvállon és két vállon is tökéletesen viselhető. Praktikus külső zsebeiben frissítő italunkat is elhelyezhetjük, míg a belső tároló rekeszeiben mindent magunkkal vihetünk, ami fontos kiegészítője a Mac központú mobilitásunknak.

A kedvező árú termék ára egy év garanciát tartalmaz, amely a gyártásból fakadó hibákat hivatottak lefedni. A garancia a kopásra, elhasználódásra, baleseti kárra, sérülésre, állat általi rágásra, tűzesetre, bármilyen, a rendeltetésszerű használattól eltérő használatból eredő hibára nem vonatkozik.

Megvásárolható három színben.
Ára: 19.685 forint+áfa (bruttó 25.000 Ft)

Vásárlás fehér színben

Vásárlás sötétszürke színben
Vásárlás homokbarna színben


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2017. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 


A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
Booq Daypack hátitáska sötétszürke színben
 
25000 Ft
Booq Daypack hátitáska fehér színben
 
25000 Ft
Booq Daypack hátitáska homokbarna színben
 
25000 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti átvétellel (1052 Budapest, Galamb utca 5.)
Előreutalás a vételár beérkezését követő postai szállítással (1.000 Ft postaköltség)
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'booq':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert. 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu