Bolt: 1052 Budapest, Galamb utca 5.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
Az Elgato először zseniális képességű okos izzójával hívta fel magára a figyelmet: az Avea nevű villanykörte fantasztikus tudása ügyfeleink körében igen sok helyen biztosít derült pillanatokat. A német gyártó továbbgondolta a LED világítás és a Bluetooth LE szabvány lehetőségeit, és egy igazán látványos terméket alkotott meg az Avea Flare nevű egység nyújtott formájában, amely egy kültéren és beltéren egyaránt használható lampion, teljesen vezeték nélküli konstrukció, beépített akkuval rendelkezik, és minden tudást felvonultat, amit egy efféle terméktől várunk.

Az Avea Flare hófehér búrájában komoly fényerejű, 30.000 óra üzemidejű, 60 lumen fényerejű LED fényforrás található, amely hálózatról és akkuról egyaránt üzemel. Az áttetsző fehér gömb belsejében 8 óra világítási időt biztosító akkumulátor található, amelyet 4 óra alatt tudunk teljesen feltölteni. Az Elgato a töltést a legegyszerűbben oldotta meg: mivel kültéri egységről van szó, nem lenne praktikus, ha befolyna a víz, így aztán nincsen a készüléken töltésre szolgáló port: ehelyett csúszó érintkezővel, vezeték nélkül történik a töltés, a mellékelt, feszültségváltós, 100-240 Voltos töltőhöz tartozó dokkoló segítségével.

Az Elgato termékeinek nemcsak a hardver, hanem a mellékelt alkalmazás is a különlegessége: az Avea Flare nem csak világítani tud, hanem hangulatokat közvetít: a naplemente órájának páratlan fényeit, egy finoman fújó szellőben fa alatt fekve érzékelt színeket, egy levendularét színélményét, stb.

Az egység remek képessége, hogy nem kell vele törődnünk, ha vége van a bulinak. Sőt, akkor sem kell aggódnunk, ha egy nyári vihar szakítja félbe a hangulatos kerti mulatságot: az Avea Flare vízálló, így ha el is veri az eső, a következő kültéri eseménynek is a fénypontja lehet. IP65 megfelelőséggel rendelkezik, amely alapján gyakorlatilag esőálló. (Vízállónak azokat az eszközöket nevezik, amelyek tartósan vízben tárolva is megfelelően működnek. Esőálló az az egység, amely egy alapos megázást kibír, de nem tartható víz alatt.) Használható kültéren éppúgy, mint egy meditatív fürdőzés közben a kád szélére helyezve.

Az Avea Flare összekapcsolása az iPhone, iPod touch vagy iPad készülékkel úgy történik, hogy a közelébe megyünk, bekapcsoljuk, és aktív Bluetooth mellett az Avea alkalmazás néhány pillanat múlva megtalálja. Innentől kezdve az Avea nevű alkalmazáson belül állíthatunk színeket - akár 16 millió árnyalatból válogathatunk -, fényerőt és funkciókat. Le is kapcsolhatjuk az izzót szoftveresen. Ilyenkor egy rendkívül takarékos állapotra áll, de képes újra kapcsolódni, ha keressük. (A Bluetooth LE képesség jóvoltából ilyenkor nagyon minimálisan merül csak a készülék.) További hasznos lehetőség, hogy ha Apple Watch van a karunkon, akkor az arra elérhető Avea alkalmazással is tudjuk kezelni az izzót, vagyis nincsen szükség arra, hogy az iPhone-t használjuk ilyen célra. Az Elgato alkalmazása képes arra, hogy a lakásban lévő több izzót is vezérelje, vagyis a beltéri és kültéri izzóinkat is elérjük egy alkalmazásból, és lehetőségünk van az Apple Watch felületéről is kezelni őket, ha az iPhone Bluetooth hatótávolságában vannak.Az Elgato Avea Flare terméke kültéren és beltéren is igen kellemes. Este egy kisgyerek szobájában is jelenthet némi finom világosságot, de ha a Mac előtt dolgozunk, akkor is kitűnő háttérfényként szolgál, ha nem kívánunk teljes sötétben lenni. Az alapból meleg fehér fényű LED az olvasáshoz is elég fényerőt nyújt.

Technikai paraméterek
22 centiméter magasság
Indukciós vezeték nélküli töltés hálózati áramforrásról mellékelt töltővel
Beépített lítiumionos akkumulátor 8 óra maximális akku idővel
60 lumen fényerejű LED fényforrás
IP65 cseppállósági megfelelőség
Működés: 0-80% relatív páratartalomban
HomeKit támogatás: nincs
Kompatibilis a Bluetooth 4.0 tartalmú iOS eszközökkel, vagyis az iPhone 4S, iPhone 5, 5s, 5c, iPhone 6/6s és iPhone 6/6s Plus modellekkel, illetve az iPod touch 5. és 6. generációval, az iPad mini bármely generációjával, illetve az iPad 3. generációnál újabb modelljeivel, beleértve bármely Lightning csaltakozós iPad készüléket.


Az Elgato Avea Flare megvásárolható az iJoe.hu Apple Kereskedéstől.
Ára: 25.197 forint+áfa (bruttó 32.000 Ft)


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2017. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu