A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
EyeTV Hybrid analóg/digitális vevő
Analóg kábeles és földi sugárzású digitális televízió vevő a Macintosh számítógépekhez az EyeTV szoftverrel kiegészülve, amely akár előre programozott felvételi lehetőséggel is rendelkezik. A termék kódolatlan digitális adások vételére alkalmas.
36500 Ft
EyeTV Diversity digitális vevő
Csúcsminőségű kétcsatornás digitális vevő egység EyeTV szoftverrel, és két antennával. A megoldás egyszerre képes akár két nagy felbontású kódolatlan digitális adás vételére, rögzítésére, vagy a két antenna használatával javítani a jelerősséget ott, ahol az szükséges.
30000 Ft
EyeTV Netstream DTT elosztó
Csúcsminőségű kétcsatornás digitális vevő egység két antennával, amely elosztó képességgel rendelkezik, így a hálózatban lévő többi egység anélkül élvezheti a digitális adást, hogy külön TV tunert kellene csatlakoztatnunk. A megoldás egyszerre képes akár két nagy felbontású kódolatlan digitális adás vételére és adására a helyi hálózaton belül akár WiFin kapcsolódó Mac vagy iOS klienseknek, akár Ethernet kapcsolaton kommunikáló számítógépeknek.
56000 Ft

Thunderbolt SSD 120 GB

Ultragyors mobil szilárdtest meghajtó megoldás az Apple legnagyobb átviteli sebességű Thunderbolt csatlakozóján keresztül 120 GB kapacitással, elegáns fekete házban.
Fél méteres Elgato Thunderbolt kábellel.
95000 Ft

Thunderbolt SSD 240 GB

Ultragyors mobil szilárdtest meghajtó megoldás az Apple legnagyobb átviteli sebességű Thunderbolt csatlakozóján keresztül 240 GB kapacitással, elegáns fekete házban.
Fél méteres Elgato Thunderbolt kábellel.
148000 Ft

0,5 méter Thunderbolt kábel

Villámgyors fekete színű Thunderbolt adatkábel az Elgato Thunderbolt SSD-vel vagy más gyors eszközökkel való használatra 0,5 méter hosszússággal, aktív kétirányú adatkapcsolattal. Kellemesen hajlékony, lágy kivitelben.
10000 Ft

Elgato EyeTV Mobile 30-tűs

Digitális kódolatlan, normáls felbontású televízió adások vételére alkalmas dokk konnektoros vevő egység iPad és iPhone 4S készülékeken való tévénézéshez és rögzítéshez az ingyenes EyeTV Mobile alkalmazással.
30000 Ft

Elgato EyeTV Mobile LT

Digitális kódolatlan, normáls felbontású televízió adások vételére alkalmas Lightning csatlakozós vevő egység iPad, iPad mini, iPod touch (5.) és iPhone (5; 5s; 5c) készülékeken való tévénézéshez és rögzítéshez az ingyenes EyeTV Mobile alkalmazással.
30000 Ft
Elgato Smart Key
Bluetooth alapú közelségfigyelő és jelző elemes készülék, amely az iOS eszközeinkkel kommunikál. Szoftvere jelzi a kapcsolat szakadás GPS koordinátáit, értesít a kapcsolat megszakadásakor, és jelez, ha újra a közelünkben van a termék.
12000 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

Bankszámlaszám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Fizetés módja:

Készpénzfizetés vagy átutalás budapesti vagy egri átvétellel
Átutalás a megadott bankszámlaszámról, futár- vagy postai szállítással
Postai utánvét készpénzes számlával (2000 forint postaköltség fizetésével)

 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 9. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu