A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
EyeTV Hybrid analóg/digitális vevő
Analóg kábeles és földi sugárzású digitális televízió vevő a Macintosh számítógépekhez az EyeTV szoftverrel kiegészülve, amely akár előre programozott felvételi lehetőséggel is rendelkezik. A termék kódolatlan digitális adások vételére alkalmas.
40000 Ft
EyeTV Diversity digitális vevő
Csúcsminőségű kétcsatornás digitális vevő egység EyeTV szoftverrel, és két antennával. A megoldás egyszerre képes akár két nagy felbontású kódolatlan digitális adás vételére, rögzítésére, vagy a két antenna használatával javítani a jelerősséget ott, ahol az szükséges.
30000 Ft
EyeTV W mobil tuner
Normál felbontást támogató, 3 óra akku idővel rendelkező mobil DVB-T vevő a kódolatlan digitális földfelszíni televízió adások vételére. Apró méretű, mindössze 44 gramm tömegű termék, amely ideális túrázásokhoz, hogy ne maradjunk le kedvenc adásunkról. (Csak kódolatlan adások vételére alkalmas, normál felbontásban!)
23900 Ft

Thunderbolt Drive+ 256 GB

Ultragyors mobil szilárdtest meghajtó megoldás az Apple legnagyobb átviteli sebességű Thunderbolt csatlakozóján keresztül 256 GB kapacitással, elegáns fekete házban. USB 3 csatlakozóval kiegészítve a szélesebb körű kompatibilitás érdekében. Fél méteres Elgato Thunderbolt kábellel és USB 3 kábellel.
160000 Ft

Thunderbolt Drive+ 512 GB

Ultragyors mobil szilárdtest meghajtó megoldás az Apple legnagyobb átviteli sebességű Thunderbolt csatlakozóján keresztül 512 GB kapacitással, elegáns fekete házban. USB 3 csatlakozóval kiegészítve a szélesebb körű kompatibilitás érdekében. Fél méteres Elgato Thunderbolt kábellel és USB 3 kábellel.
280000 Ft

0,5 méter Thunderbolt kábel

Villámgyors fekete színű Thunderbolt adatkábel az Elgato Thunderbolt SSD-vel vagy más gyors eszközökkel való használatra 0,5 méter hosszússággal, aktív kétirányú adatkapcsolattal. Kellemesen hajlékony, lágy kivitelben.
9000 Ft

Elgato Thunderbolt 2 Dock + kábel

Thunderbolt 2 alapú dokkoló állomás az Apple mobil számítógépeihez HDMI, táppal ellátott USB 3, Gigabit Ethernet, minijack kimenet és bemenet és további Thunderbolt 2 kapcsolat lehetőségével. A termék része egy félméteres Thunderbolt kábel!
72000 Ft

Elgato EyeTV Mobile LT

Digitális kódolatlan, normáls felbontású televízió adások vételére alkalmas Lightning csatlakozós vevő egység iPad, iPad mini, iPod touch (5.) és iPhone (5; 5s; 5c) készülékeken való tévénézéshez és rögzítéshez az ingyenes EyeTV Mobile alkalmazással.
30000 Ft
Elgato Smart Key
Bluetooth alapú közelségfigyelő és jelző elemes készülék, amely az iOS eszközeinkkel kommunikál. Szoftvere jelzi a kapcsolat szakadás GPS koordinátáit, értesít a kapcsolat megszakadásakor, és jelez, ha újra a közelünkben van a termék.
12000 Ft
Elgato Avea okos izzó
Bluetooth 4.0 technológiát használó, iOS alapú alkalmazással vezérelhető, ébresztési képességgel rendelkező okos izzó az Elgato cégtől.
14000 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Fizetés módja:

Készpénzfizetés vagy átutalás budapesti vagy egri átvétellel
Átutalás a megadott bankszámlaszámról, futár- vagy postai szállítással
Postai utánvét készpénzes számlával (2000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'elgato':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.

 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu