Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
A kreatív mozgóképek rögzítésének világa törekszik az újdonságok meghódítására, amely lehet akár egy teljesen új nézőpont is. A Garmin VIRB 360 akciókamerája olyan nézőpontból közelíti meg a mozgalmas helyszíneket, amelyeket semmilyen más módon nem érzékelnénk, szabad szemmel nem láthatnánk, köszönhetően a speciális, gömbölyű lencsének, amely nem csak a szemünk előtti területet látja, hanem a mellettünk és mögöttünk lévő részeket is. Ezáltal páratlan nézőpontból figyelhetünk meg egy-egy felvételt, és mindezt úgy, hogy akár standard kreatív produkciónkba is beilleszthetjük a felvételeket a Final Cut Pro alkalmazás segítségével.

A Garmin VIRB 360 a maga nemében rendkívüli hardver: akár 5,7K felbontásban is képes rögzíteni, de természetesen a standard 4K színvonalunkhoz is hangolhatjuk 30 fps képkocka sűrűséggel. Az egység igazi extrája népszerű riválisaival szemben a belsejében bontakozik ki: szférikus stabilizációnak nevezi a gyártó azt a hardveres tudást, amely révén a felvétel mindig stabil, függetlenül attól, hogy állványon visszük vagy sisakra van helyezve. Ezáltal nem kell azzal takargatni a produkció stabilitási minőségét, hogy akciókamerával készült, mert a Garmin VIRB 360 esetén az akciókamera egyben stabilitást is jelent.A gömbölyű felvételhez természetesen megfelelő hang érzékelés is szükséges: a Garmin VIRB 360 nem csak lencséivel figyel oldalra és hátrafelé, hanem négy darab mikrofonja minden irányból veszi a hangokat, ezzel téve teljessé a 360 fokos felvétel élményét.

A mikrofonok nem csak a közönség számára előnyösek, hanem az operatőr életét is megkönnyítik: megtaníthatjuk az eszközt egy-egy olyan parancsra, amely segítségével el tudjuk indítani a felvételt, és egy sisakon rögzített akciókamera esetén nem kell a fejünk tetején babrálni a gombnyomással, hanem egyszerű hangvezérléssel elindíthatjuk a felvételt anélkül, hogy a biztonságunkat kockáztatni kellene.

Az akciónak a nedvesség is része lehet: a Garmin VIRB 360 10 méter mélységig vízálló, így strandra vagy vadvízi evezésre is magunkkal vihetjük.A Garmin VIRB 360 felvételeit a Final Cut Pro alkalmazásba való továbbküldés előtt a VIRB Edit nevű ingyenesen hozzáférhető programmal kell összeillesztenünk. Ez olyan formátumot hoz létre, amelyet az Apple is támogat és importálni képes a Final Cut Pro felületére.

A nagy felbontású felvételekből minőségi állóképeket is exportálhatunk a feldolgozást követően. A natív H.264 alapú felvétel jóvoltából pedig a feldolgozás hardveresen gyorsított az összes konzumer Mac gépen, a MacBook Pro és iMac modelleken is, így a visszajátszás zavartalanul lezajlik ezeken a gépeken.

Megjegyzés: Az Intel Quick Sync Video Chip a gyártó Core M, Core i5 és Core i7 processzorainak alapvető része. Az Intel Xeon processzorok nem tartalmaznak ilyen chipet.Ha szeretnénk a felvételeket úgy elkészíteni, hogy azok a jövő nagyobb méret igényeihez igazodjanak, a Garmin VIRB 360 akár 5,7K felbontást is támogat szintén 30 fps sűrűséggel.

A Garmin VIRB 360 természetesen rendelkezik mindazzal a tudással, amit az akciókameráktól megszokhattunk, és amelyek az iOS eszközökben is jelen vannak: van például gyorsított felvétel mód, amellyel igazán érdekes természet felvételeket készíthetünk. A felvételekhez hasznos metaadatot ad hozzá a kamera a beépített GPS-nek köszönhetően, amely révén évek múltán is pontosan tudjuk azonosítani a felvételek helyszínét.A VIRB Mobile nevű iOS alkalmazás segítségével összekapcsolódhatunk Bluetooth és NFC technológiák használatával egy iPhone vagy iPad készülékkel, és onnan irányíthatjuk a Garmin VIRB 360 kameránkat.

A 360 fokos felvételekből úgynevezett monoszkóp végterméket is létrehozhatunk, amely azt jelenti, hogy bármely képernyőn megjeleníthető, a szokásos képarányba sűrűsödve jelenik meg a tartalom. Illetve sztereszkóp anyagot is alkothatunk, amely speciális megjelenítőt igényel, mint az Apple által is javasolt HTC Vibe virtuális valóság sisak, amelyet felvéve annak speciális megjelenítő felületén nézhetjük meg a 360 fokos produkciót. A sztereoszkóp felvételek értelemszerűen szűkebb közönséget érnek el, mint a monoszkóp felvételek, hiszen egyedi hardver igényük van, ám bizonyos helyszíneken sokkal gazdagabb és érdekesebb tartalmat nyújthatnak, valóban belehelyezve a virtuális látványba a nézőt.A Garmin VIRB 360 kamera akkumulátora egy óra üzemidőt biztosít. A termék egy év garanciával kerül forgalomba.

Részletes technikai paraméterek:
Méret: 39 x 59,3 x 69,8 milliméter
Kijelző átló: 27,47 milliméter
Kijelző típus: MiP (Memory-in-Pixel)
Tömeg: 133 gramm
Akkumulátor: cserélhető lítiumionos (1250 mAh, 3,8 Volt, 4,7 Wattóra)
Memóriakártya: mikró-SD (maximum 128 GB, Class U3)
A csomagban: VIRB 360 akciókamera, akkumulátor, töltőkábel, szabványos állvány foglalat (1/4”-20), háromlábú miniállvány


A Garmin VIRB 360 megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 196.843 forint+áfa (bruttó 249.990 Ft)


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu