Bolt: 1052 Budapest, Galamb utca 5.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
Griffin Survivor védőtok iPad Air és iPad Air 2 készülékekhez

Az Apple tervező zsenije, Sir Jonathan Ive exkluzív megjelenésű, gyönyörű terméket alkotott az iPad Air formájában. Mi sem kiválóbb ötlet, mint a világ egyik legrondább tokjába betenni ezt az ékszert?! A Griffin Technology egyik büszkesége az iPhone felhasználók körében nagy sikert aratott, túlélőnek nevezett Griffin Survivor iPad Air és iPad Air 2 tok, amelynek csúfságát a cég jól átgondolt tervezési megoldásai fokozzák a tökélyre, és feleltetik meg az amerikai védelmi minisztérium által előírt legszigorúbb szabványnak.

A Griffin Survivor tok alapja egy kemény és durva polikarbonát váz, amelyre a szépnek nem nevezhető, cserébe masszív gumiréteg kerül, amelyet a Retina kijelző védelmét szolgáló átlátszó polikarbonát héj koronáz meg. Kiegészítés még egy felcsatolható rugalmas műanyagpánt, amely miniállványként funkcionál, ha netán a sivatagban járőröző katona megpihenve a tank oldalán filmet kíván nézni. Praktikus többletfunkció a termékhez.

A Griffin Survivor iPad Air tok az amerikai védelmi minisztréium MIL-STD-810-es szabványának felel meg, amelynek keretében kibírja az 2 méterről történő leejtést bármelyik oldalára akár kemény betonfelületre is, ellenáll akár 18 méter/másodperces szélben fújt sűrű pornak és homoknak akár egy órán keresztül, tolerálja a 20 és 20000 Hertz közti rázkódást akár 18 órán keresztül. Az iPad Air kijelzője is védve van egy átlátszó, az ujj mozdulatait átvivő felület révén, amely a szélnek és esőnek szab gátat: akár 200 milliméter/óra csapadék mennyiséget kibír a Griffin Technology által felkért független tesztlabor szerint. (A mérési adatok minimális értékek, elképzelhető, hogy ezeknél többet is kibír a tok, de ezeket garantálja a Griffin.)Fontos kérdés egy ilyen masszív toknál a csatlakozók, a mikrofon és kamera elérése. Minden ezek közül fedett ugyanis, hiszen a védelemnek alapfeltétele, hogy be vannak borítva a sérülésre fogékony részek. A Griffin azonban úgy oldotta meg a Survivor tok kivitelezését, hogy a gombokat azok formáját utánzó gumigombokkal vette körül, így közvetve tudjuk szabályozni a hangerőt. A némítás vagy kijelző elforgatás gátlás tológombját, illetve a hátoldalon lévő kamerát, hangszórót, mikrofont, minijack csatlakozót és dokk konnektort masszívan rögzülő, felnyitható gumifedelek alól érhetjük el az iPad Air esetén, míg az iPad Air 2 modellnél már csak a kamera elérés feladata várt megoldásra, amelyet szintén lehajtható gumifedéllel oldott meg a Griffin Technology.

A Griffin Survivor tökéletes megoldás építőmérnökök számára, akik iPad Air 2 kijelzőjén megjelenített ArchiCAD tervrajzokkal keresik fel a kevésbé pormentes építési területeket, remek védelmet nyújt túrázóknak és geocaching versenyzőknek, akik nagyobb igénybevételnek teszik ki a természetben az iPadjüket, jó megoldás lehet vízparti használathoz, hogy egy-egy csobbanás ne jelentse drága termékünk végét, de praktikus lehet kisebb gyermekek számára is, akik lelökhetik, elejthetik a készüléket.

(Fontos megjegyzés, hogy a Griffin Technology a tok esetleges gyengeségéből, vagy a megadott tűréshatár túllépéséből adódó iPad károkért nem vállal felelősséget. A tok ereje azonban magáért beszél, ha az ember közelebbről megtekinti, illetve ha a mellékelt rajznak megfelelően rakja össze.)

A Griffin Survivor értékes extra funkciója a fentebb említett állványként való használat, amelyhez egy hajlékonyabb kivitelű műanyagpánt szolgál segítségül. Ezt a tok gumirétegének jól láthatón erre szolgáló vékonyodásain rögzítve állított vagy fektetett tájkép módban helyezhetjük el az iPadet: állított módban a mozgó- és állókép prezentálás, illetve Keynote bemutató látványos, fektetett módon pedig a gépelés válik egyszerűbbé.

A Griffin Survivor tok fontos tulajdonsága, hogy tartós használatra alkották: a napi szintű levétel és felhelyezés a gumi réteg kinyúlásához és ízléstelenné válásához, illetve a védelmi funkciók gyengüléséhez vezet. A gumi kinyúlítása nem minősül rendeltetésszerű használatnak. Ezt a tokot akkor vásároljuk meg, ha együtt tudunk élni vele, hogy hosszú távon meghatározza az iPad Air vagy iPad Air 2 készülékünk arculatát!

A Griffin Survivor tok megvásárolható az iJoe.hu-tól fekete színben az iPad Air készülékhez, illetve külön termék formájában az iPad Air 2 modellekhez.
Ára: 14.173 forint+áfa (bruttó 18.000 Ft)

Vásárlás az iPad Air 2 készülékekhez fekete színben (2014-től).


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2017. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu