iPhone 8 és kiegészítők

A kívánt darabszám beírása után a TAB billentyű lenyomásával számítja ki az oldal a végösszeget.

A vásárlási információkat és általános szerződési feltételeket (ászf) itt tekintheti meg…
 

Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
iPhone 8 - ezüstszürke 256 GB
4,6 hüvelykes Retina HD kijelzővel szerelt, A11 Bionic processzorra épülő, 256 GB kapacitású, 802.11ac WiFi és sokoldalú 4G/LTE képességgel rendelkező okostelefon az Apple-től ezüst színű hátlappal.
279990 Ft
iPhone 8 - fekete 256 GB
4,6 hüvelykes Retina HD kijelzővel szerelt, A11 Bionic processzorra épülő, 256 GB kapacitású, 802.11ac WiFi és sokoldalú 4G/LTE képességgel rendelkező okostelefon az Apple-től fekete színű hátlappal.
279990 Ft
iPhone 8 - arany 256 GB
4,6 hüvelykes Retina HD kijelzővel szerelt, A11 Bionic processzorra épülő, 256 GB kapacitású, 802.11ac WiFi és sokoldalú 4G/LTE képességgel rendelkező okostelefon az Apple-től arany színű hátlappal.
279990 Ft
Bőrtokok az Apple-től
 
iPhone 8 és 7 Leather Case - azúrkék
Anilinfestett azúrkék színű,, iPhone 8 készülékkel használható, belepattintós prémium bőrtok az Apple-től.
15990 Ft
iPhone 8 és 7 Leather Case - fekete
Anilinfestett fekete színű,, iPhone 8 készülékkel használható, belepattintós prémium bőrtok az Apple-től.
15990 Ft
iPhone 8 és 7 Leather Case - bogyópiros
Anilinfestett éjkék színű,, iPhone 8 készülékkel használható, belepattintós prémium bőrtok az Apple-től.
15990 Ft
iPhone 8 és 7 Leather Case - drapp
Anilinfestett hamvasszürke, iPhone 8 készülékkel használható, belepattintós prémium bőrtok az Apple-től.
15990 Ft
iPhone 8 és 7 Leather Case - vörösesbarna
Anilinfestett élénk vörösesbarna, iPhone 8 készülékkel használható, belepattintós prémium bőrtok az Apple-től.
15990 Ft
Szilikontokok az Apple-től
 
iPhone 8 és 7 szilikontok - éjkék
Strapabíró, kellemes fogású szilikontok belső mikrotextil borítással sötét, éjkék színben az iPhone 8 készülékhez az Apple-től.
13990 Ft
iPhone 8 és 7 szilikontok - hófehér
Strapabíró, kellemes fogású szilikontok belső mikrotextil borítással hófehér színben az iPhone 8 készülékhez az Apple-től.
13990 Ft
iPhone 8 és 7 szilikontok - fekete
Strapabíró, kellemes fogású szilikontok belső mikrotextil borítással masszív fekete színben az iPhone 8 készülékhez az Apple-től.
6800 Ft
iPhone 8 és 7 szilikontok - piros
Strapabíró, kellemes fogású szilikontok belső mikrotextil borítással élénk piros színben az iPhone 8 és iPhone 7 készülékhez az Apple-től. (PRODUCT)RED karitatív termék
13990 Ft
iPhone 8 és 7 szilikontok - rózsakvarc
Strapabíró, kellemes fogású szilikontok belső mikrotextil borítással halvány rózsakvarc színben az iPhone 8 és iPhone 7 készülékhez az Apple-től.
13990 Ft
iPhone 8 és 7 szilikontok - farmerkék
Strapabíró, kellemes fogású szilikontok belső mikrotextil borítással vonzó farmerkék színben az iPhone 8 és iPhone 7 készülékhez az Apple-től.
13990 Ft
iPhone 8 és 7 szilikontok - kobaltkék
Strapabíró, kellemes fogású szilikontok belső mikrotextil borítással sötét kobaltkék színben az iPhone 8 és iPhone 7 készülékhez az Apple-től.
13990 Ft
Akkumulátoros szilikontokok az Apple-től
 
iPhone 8 Smart Battery Case - fehér
Lightning alapú, beépített 2365 milliamperórás, 7,13 Wattórás, 3,8 Voltos lítiumionos akkumulátort tartalmazó szilikon védőtok fehér színben.
35990 Ft
iPhone 8 Smart Battery Case - fekete
Lightning alapú, beépített 2365 milliamperórás, 7,13 Wattórás, 3,8 Voltos lítiumionos akkumulátort tartalmazó szilikon védőtok fekete színben.
35990 Ft
iPhone 8 Smart Battery Case - piros
Lightning alapú, beépített 2365 milliamperórás, 7,13 Wattórás, 3,8 Voltos lítiumionos akkumulátort tartalmazó szilikon védőtok karitatív piros színben. (PRODUCT)RED termék.
35990 Ft
Lightning minijack adapter
Az Apple kis méretű átalakítója a Lightning csatlakozós iOS 10 eszközök analóg hang kimenetének biztosításához minijack kapcsolaton keresztül.
3500 Ft
EarPods Lightning mikrofonos fülhallgató
Jonathan Ive által tervezett, nem hallójárati mikrofonos, vezérlős fülhallgató Lightning csatlakozóval.
9990 Ft
Lightning USB-C adatkábel (1 méter)
Az iPhone készülékekhez használható, 1 méter hosszúságú fehér színű vékony Lightning USB-C adatkábel, amely révén az USB-C kapuval szerelt MacBook modellekkel való kapcsolat és a töltés is megvalósul. Fehér színben.
6800 Ft
Lightning USB-C adatkábel (2 méter)
Az iPhone készülékekhez használható, 2 méter hosszúságú fehér színű vékony Lightning USB-C adatkábel, amely révén az USB-C kapuval szerelt MacBook modellekkel való kapcsolat és a töltés is megvalósul. Fehér színben.
13990 Ft
Lightning USB adatkábel (2 méter)
Az iPhone készülékekhez használható, a standard hossz dupláját kínáló 2 méter hosszúságú fehér színű vékony Lightning USB adatkábel, amely révén a számítógéppel való kapcsolat és a töltés is megvalósul. Fehér színben.
9990 Ft
Lightning USB adatkábel (1 méter)
Az iPhone készülék mellé gyárilag is csomagolt 100 centiméteres adatkábel, amely révén a számítógéppel való kapcsolat és a töltés is megvalósul. Fehér színben.
6500 Ft
Lightning USB adatkábel (0,5 méter)
A kábelek összegabalyodását elkerülendő rövid kivitelű, 50 centiméteres adatkábel, amely révén a számítógéppel való kapcsolat és a töltés is megvalósul. Fehér színben.
6500 Ft
Scosche StrikeLine Adaptor
Made for iPhone minősítéssel rendelkező digitális hang kiegészítő, amely a Lightning konnektorról kiviszi az analóg hangot, illetve lehetővé teszi további Lightning kapun keresztül az iPhone egyidejű töltését. Emellett hangerő szabályozó és lejátszás vezérlő gombjai is vannak.
15000 Ft
Lightning mikró-USB adapter
Az Apple mikró-USB adaptere a Lightning csatlakozós eszközökhöz az európai szabványosítás jegyében
6500 Ft
Apple hallójárati fülhallgató
A fül mélyébe illeszkedő, remek hangzású fülhallgató cserélhető gumivégekkel, mikrofonnal és hívás fogadására alkalmas vezérlővel, hangerőszabályzóval
22990 Ft
Apple 5 Watt falitöltő
Az Apple gyári töltője európai szabványú tápcsatlakozóval az iPhone és iPod modellek töltésére standard USB kapuval.
6500 Ft
Lightning VGA adapter
Az Apple VGA kimenete a Lightning csatlakozós eszközökhöz, amely egyszerre töltést is képes biztosítani USB portján keresztül.
17500 Ft
Lightning Digital AV Adapter
Az Apple HDMI kimenete a Lightning csatlakozós eszközökhöz, amely egyszerre töltést is képes biztosítani USB portján keresztül.
17500 Ft
iPhone Lightning Dock
Rozéarany színű, Lightning csatlakozóval felszerelt asztali állvány megoldás, amelyhez csatlakoztatható a készülék töltést is biztosító Lightning kábele. Vonali hang kimenettel rendelkezik a hátoldalán.
17990 Ft
iPhone Lightning Dock
fekete színű, Lightning csatlakozóval felszerelt asztali állvány megoldás, amelyhez csatlakoztatható a készülék töltést is biztosító Lightning kábele. Vonali hang kimenettel rendelkezik a hátoldalán.
17990 Ft
iPhone Lightning Dock
Arany színű, Lightning csatlakozóval felszerelt asztali állvány megoldás, amelyhez csatlakoztatható a készülék töltést is biztosító Lightning kábele. Vonali hang kimenettel rendelkezik a hátoldalán.
17990 Ft
iPhone Lightning Dock
Arany színű, Lightning csatlakozóval felszerelt asztali állvány megoldás, amelyhez csatlakoztatható a készülék töltést is biztosító Lightning kábele. Vonali hang kimenettel rendelkezik a hátoldalán.
17990 Ft
iPhone Lightning Dock
Kozmoszfekete színű, Lightning csatlakozóval felszerelt asztali állvány megoldás, amelyhez csatlakoztatható a készülék töltést is biztosító Lightning kábele. Vonali hang kimenettel rendelkezik a hátoldalán.
17990 Ft
Moshi Biking Kit for iPhone 8
Maximális védelmet biztosító, ütésálló tokkal kiegészült, kormányon rögzíthető tartó megoldás az iPhone 8 modellek kerékpáron való használatához, elforgatható kivitelben.
15990 Ft
Moshi 90°-ban elforgatott Lightning kábel
Made for iPhone/iPad/iPod minősítésű, 1,5 méter hosszúságú, ezüstszürke színű Lightning kábel egyenes USB-A csatlakozóval és 90°-ban elforgatott Lightning csatlakozóval a könnyed beépítés érdekében.
6990 Ft
Moshi 90°-ban elforgatott Lightning kábel
Made for iPhone/iPad/iPod minősítésű, 1,5 méter hosszúságú, titánszürke színű Lightning kábel egyenes USB-A csatlakozóval és 90°-ban elforgatott Lightning csatlakozóval a könnyed beépítés érdekében.
6990 Ft
Otterbox Defender védőtok
Masszív védőtok az iPhone 8 és az iPhone 7 készülék védelmére rendkívüli igénybevétel és szállítás esetén - övtok funkcióval kiegészítve. A tok előlapja védettséget nyújt a kijelzőnek szállításkor és használat közben is fedi azt.
12990 Ft
Moshi Integra Lightning kábel - ezüst
Strapabíró, szőtt külső bevonattal és fémvégekkel ellátott Lightning USB adat- és töltőkábel ezüstszürke színben a sötét színű iPhone és iPad modellekhez.
6990 Ft
Moshi Integra Lightning kábel - titán
Strapabíró, szőtt külső bevonattal és fémvégekkel ellátott Lightning USB adat- és töltőkábel titánszürke színben a sötét színű iPhone és iPad modellekhez.
6990 Ft
olloclip Macro Pro lencse
Háromféle makró optikával szerelt csomag Connect technológiával az iPhone 8, iPhone 7, iPhone 8 Plus és iPhone 7 Plus modellekhez
26000 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében) (nem kötelező)

Adószám (cég esetében) (nem kötelező)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a bolt számára (például eltérő szállítási cím)


 


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Fizetés módja:

Készpénzfizetés budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Előreutalás postai szállítással 1.000 Ft postaköltséggel
Postai utánvét 2.000 forint postaköltség fizetésével

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'iphone':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.

 

  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu