iPhone XS lap       Ajánlott kiegészítők       VásárlásKiegészítő ajánlataink az iPhone XS készülék mellé


iPhone XS Silicone Case (szilikontok)
Az Apple az iPhone XS megjelentetésével párhuzhamban 9 színű szilikontokkal kedveskedett a felhasználói számára. A cég már korábban felismerte azt, hogy nem feltétlen kell külső gyártókra hagyatkozni, amikor tokot kíván eladni a készülékeihez, ezért aztán a díjnyertes formatervezője, Sir Jonathan Ive és csapata az iPhone XS készülékhez is megalkotta a cég saját márkajelzéssel ellátott tokjait, amelyek egyébként a piac talán legjobban eltalált megoldásai lettek.

Ennek az irányvonalnak egy strapabíró, elnyűhetetlen képviselője az iPhone XS szilikontok, amely 9 elegáns és vidám színben elérhető az Apple ízlésvilága szerint válogatva.

Az iPhone XS szilikontok filozófiája olyan, mint például a roppant népszerű iPhone SE Case nevű bőrtoké: a készülék hátlapjára pattan rá stabilan, és semmiben nem akadályozza annak kezelését: a gombok, a kamera, a csatlakozó nyílások szabadon hozzáférhetőek. A készülék gyönyörű, HD felbontású Retina kijelzője szabadon marad, így a tok a karcokra leginkább érzékeny hátlapot védelmezi meg, míg a kijelzőt bármikor használni tudjuk, amikor kívánjuk.

A szilikontok külseje rendkívül finom tapintású, szaténos hatású - még kellemesebb élménnyé válik a készülék fogása. A belső mikrotextil bevonat révén pedig az iPhone hátlapját is finoman védi a tok, elkerülhetőek a beszivárgó porszemek karcoló hatásai.
Bővebben az iPhone XS Silicone Case termékről…iPhone XS Leather Case (bőrtok)
Az iPhone készülékek annyira tökéletes formavilágúak, hogy legjobb élmény tok nélkül használni őket. Ha azonban mégis szem előtt tartjuk a védelmet, az Apple kínálta tok megoldások általában vonzó kompromisszumot kínálnak a termék eltakarása és a stílus megőrzése között. Így van ez az iPhone XS modellekhez bemutatott, elegáns megjelenésű bőrtokok esetén is.

Az Apple évekkel ezelőtt felismerte azt, hogy nem feltétlen kell külső gyártókra hagyatkozni, amikor tokot kíván eladni a készülékeihez, ezért aztán a díjnyertes formatervezője, Sir Jonathan Ive és csapata az iPhone XS készülékhez is megalkotta a cég saját márkajelzéssel ellátott tokjait, amelyek erőteljesen merevített érzetűek, kellemesen használható fémgombokkal egészülnek ki a lefedett gombok tökéletes pótlására, és természetesen szabadon hagynak minden hangszórót, csatlakozót és fényképezéshez szükséges felületet. Előre finoman túllógnak a kijelző síkján, így az arcra ejtés esetén jó eséllyel megvédik a kijelzőt.

Ennek az irányvonalnak egy kitűnő példája az iPhone XS Leather Case, egy elegáns anilin-festett bőrtok család, amely több vonzó színben elérhető az iPhone XS készülék számára.

Az iPhone XS bőrtokok a készülék hátlapjára pattinthatóak rá. Egy kellemesen megformált bőr alapanyagú termékről van szó, amely stabilan tartja a formáját, és jól illeszkedik a készülékre könnyedén lehetővé téve annak kezelését akár a gombok, akár a kamera, akár a csatlakozó nyílások tekintetében. A készülék gyönyörű, HD felbontású Super Retina kijelzője szabadon marad, így a tok a karcokra leginkább érzékeny hátlapot védelmezi meg, míg a kijelzőt bármikor használni tudjuk, amikor kívánjuk. A gyönyörűen megmunkált bőrtok hátlapjába egy finoman belemélyesztett Apple lógó található, így az iPhone XS Leather Case alkalmazásával a márkahűségünket is ki tudjuk fejezni.
Bővebben az iPhone XS Leather Case termékről…

JBL Authentics L16
Legendás megjelenés, ultramodern beltartalom. 300 Watt energikus hanggal tölthetjük meg a helyiséget akár vezeték nélküli kapcsolat jóvoltából, vagy akár az iPhone XS készüléket töltve. A JBL Authentics L16 diófa burkolatú hangszóró a JBL Century L100 örökségét vitte át a multimédia világba.Modern kapcsolatai között az AirPlay, a Bluetooth és a DLNA képesség egyaránt megtalálható, hogy minden audió igényünkre megadja a választ. Az iPhone XS mellé professzionális hangzást kínálunk: stúdió minőségű, 24-bites mélységű, 96 kHz mintavételezésű elektronikával van felszerelve a JBL nagy méretű asztali hangszórója, amelynek hangját nem felejtjük el, ha egyszer meghallgattuk!
Bővebben a JBL Authentics L16 hangszóróról…

Lightning Dokkok az Apple-től
Az iPhone készülékek használata kapcsán alapvető igény volt a kezdetektől fogva az elegáns asztali elhelyezés lehetősége. Az Apple Lightning Dock elsőként mutat be olyan megoldást, hogy a kiegészítők színben a készülékhez illeszkednek, de a termékek iránti érdeklődés okán úgy tűnik, hogy az Apple megtalálta azt az igényt, amellyel a felhasználók azonosulni tudnak. Az Apple Lightning Dock előnye, hogy sokféle tokkal is együtt használható, vagyis a dokkoláshoz nem kell kivenni a készüléket a tokjából. Ha nagy teljesítményű töltőre csatlakoztatjuk, benne gyorsabban töltődik az iPhone készülékünk.

A színben az iPhone modellekhez illeszkedő dokk a szokásos funkciókat nyújtja: a hátoldalán a töltésre lehetőséget adó Lightning konnektor található - ebbe a telefon gyári, fehér színű kábelét (vagy más gyártó népszerű kábeleit) tudjuk csatlakoztatni, mellette pedig vonal szintű kimenet található a hang egyenletes jelerősségen való analóg kiküldése céljára.
Az Apple Lightning dokkjai Apple színekben… | A fehér színű iPhone Lightning Dock…

Lightning USB Camera Adapter (MD821ZM/A)
A Lightning USB Camera Adapter immáron hivatalosan is támogat egy sor USB kiegészítőt: Az Apple immáron lehetővé teszi a digitális fényképezőgépek és memóriakártya olvasók mellett többféle videókamera, valamint szinte minden MIDI billentyűzet, hangkártya csatlakoztatását is! A digitális fényképezőgépek csatlakoztatása esetén a memóriakártyán lévő klasszikus DCIM mappa tartalmához férünk hozzá, és onnan JPEG vagy RAW képeket tudunk letölteni az iPhone XS készülékre. Ugyanez a helyzet a memóriakártya olvasókkal is, mint a Moshi Cardette. Ezek használatakor a memóriakártyán lévő DCIM mappa tartalmához férünk hozzá. Óriási lehetőség a hangtechnikai kiegészítők megnyitása: a funkció eddig is működött nem hivatalosan, de immáron hivatalosan is tudunk több órán át minőségei zenei munkát végezni vagy zeneélményt biztosítani. Az AudioQuest DragonFly Red és Black hangkártyák erősítő funkciója a csúcsminőségű zenehallgatási élményhez biztosít utat. Az IK Multimedia iRig Keys USB termékvonala tökéletesen használható egy ilyen adapterrel.
Bővebben a Lightning USB Camera Adapter termékről…

Lightning SD kártyaolvasó (mjyt2zm/a)
Az iPhone XS modellek egyik nagyszerű képessége, hogy rájuk le tudjuk tölteni a fényképeinket a digitális fényképezőgépről. A Photos / Fényképek alkalmazás segítségével ezeket azonnal elkezdhetjük feldolgozni, értékelni és akár publikálni is. Az iPhone XS modellek esetén a Lightning SD Card Adapter nyújtott erre kiváló segédletet. A Lightning SD Card Reader (mjyt2zm/a) képes arra, hogy a digitális fényképezőgépünkből kivett memóriakártyát annak maximális sebességével olvassa be, vagyis a leggyorsabb módszer arra, hogy a fényképeket letöltsük egy fényképezőről. Az iPhone XS nem csak a klasszikus JPEG és TIFF képeket tudja megjeleníteni, hanem bizonyos korlátok között a legelterjedtebb márkák RAW nyerskép formátumát is.
Amennyiben a fényképezőgéppel videót is tudunk rögzíteni, vagy a digitális videókameránk H.264 vagy MPEG-4 formátumban rögzít, akkor annak kártyáját is le tudjuk tölteni az iPhone XS készülékre. Az A11 Bionic processzor ereje révén ezeknek a tartalmaknak a nagy részét szerkeszteni is tudjuk.
Bővebben a Lightning SD Card Reader termékről…Twelve South BookBook - iPhone XS
A Twelve South BookBook termékcsalád minden idők egyik legnépszerűbb, külső gyártó által készített tok vonala az iPhone készülékek különböző generációihoz. Az iPhone XS modellkehz kínált változatok tovább viszik a tok jellegzetes megjelenését, és felhasználják az évek alatt megszerzett tapasztalatokat, hogy még sokoldalúbb megoldást nyújtsanak az aktív iPhone felhasználók számára.
A BookBook tokok iPhone XS generációi többféle funkciót kínálnak egyben: a vonzó megjelenésű bőrtok hátlapja meghajlik, és az előlapján megtámasztható, így újszerű állvány funkciót is biztosít, míg a belső, puha tapintású műanyag keret akár ki is vehető a BookBook belsejéből, és olyankor is vékony védőtokként funkcionál, ha az iPhone nincsen a bőrtokban! Ennek jóvoltából akár autóban is használható például egy Just Mobile Xtand Vent tartóban elhelyezve.
Bővebben a Twelve South BookBook iPhone XS termékről…

Twelve South Relaxed Leather - iPhone XS
A Twelve South Relaxed Leather a klasszikus hátlap funkciókat biztosítja: védi a készülék hátát és oldalát, illetve finoman előrehajlik a kijelző körül. Különlegessége a páratlan jóízléssel megválogatott színeire és igényes, finoman koptatott kivitelére vezethető vissza.
A Twelve South gondolt arra a paraméterre, hogy a bőrtokok idővel viseltessé válnak. Ha vigyázunk rájuk, ez patinás megjelenést kölcsönöz. Ezt elősegítendő a tokok eleve finoman koptatottak, színűk nem a vegytiszta kínai nagyüzemet idézi, hanem van egyfajta kézműves áthallásuk. A Twelve South bőr termékeinek jellegzetessége, hogy remek a tapintása. Ez a Relaxed Leather termékcsalád esetén is tetten érhető.
Bővebben a Twelve South Relaxed Leather termékről…


iRig PowerBridge - tápellálás kreatív munka közben
Az iPhone XS egy páratlan erejű, A11 Bionic 64-bites processzort és elegendő memóriát tartalmaz ahhoz, hogy akár órákig végezzünk rajta kreatív munkát. Ahhoz azonban, hogy ne merüljön le a munka vagy éppen a fellépés közben, mindenképpen szükséges valamiféle tápellátás. Az IK Multimedia kimondottan a saját eszközeivel való együttműködésre és a közben biztosított töltésre alkotta meg az iRig PowerBridge terméket, amely a használat közben képes tölteni az iPhone XS készüléket, illetve ellátni feszültséggel az IK Multimedia kiegészítőket.
Bővebben az iRig PowerBridge termékről…Twelve South - HiRise Duet töltőállomás iPhone és Apple Watch modellekhez
A Twelve South HiRise Duet az a termék, amely minden éjjeli szekrény alapvető kiegészítője lehet: Apple Watch és iPhone töltő állvány, amely integrált töltő korongot és Lightning konnektort tartalmaz az óránk és a telefonunk töltésére, ráadásul együttesen olcsóbb, mintha külön vásárolnánk állványt a két készülék számára.

A Twelve South HiRise termékvonal az etalon asztali töltő megoldás volt az iPhone készülékek számára: tokkal is használható, állítható magasságú a Lightning kábelvég, illetve a hátsó támaszték, és tökéletesen rálátunk az eszközre bármelyik napszakban. A Twelve South HiRise Duet kettő funkciót egyesít azáltal, hogy az iPhone (illetve iPad mini és iPad 9,7”) mellett az Apple Watch számára is töltési lehetőséget biztosít, ráadásul támogatja az éjjeli szekrény módot (Nightstand mode), vagyis azt a funkciót, amikor az Apple Watch egy, a karon lévőtől teljesen eltérő, letisztult óralapot mutat az asztalt megbökve, amely csak a pontos időt és a dátumot jelzi ki.

A konstrukció különlegessége, hogy ellenben egyéb HiRise termékekkel, illetve a piaci riválisok megoldásaival, a Twelve South HiRirse Duet nem igényli, hogy a gyári kábeleinket beáldozzuk, hanem integrálva tartalmazza a szükséges tudást: mind a Lighting csatlakozó, mind pedig az Apple Watch-ot töltő mágneses korong integrálva van a termékbe. Ezzel máris 17.000 Ft-ot megtakarítunk a hasonló állványokkal szemben.
Bővebben a Twelve South HiRise Duet termékről…


Mac gépek
Mac Pro // Mac mini
MacBook Air
MacBook
MacBook Pro / iMac Pro
iMac 4K / iMac Retina 5K

Kiegészítők
Magic Mouse 2
Magic Trackpad 2
Magic Keyboard
Vezetékes billentyűzet

iPhone készülékek
iPhone 8 és 8 Plus
iPhone 7 és 7 Plus
iPhone XS és Max
iPhone kellékek

WiFi megoldások
AirPort Express
Apple TV 4K


Vásárlási információk
Általános információk

Szerver megoldások
Caching szerver
Wiki szerver
Netrestore funkció
Time Machine Server

Szolgáltatások
CIG készülékbiztosítás

iPad termékvonal
Az iPad 9,7" terméklapja
iPad mini 4
Az iPad Pro terméklapja

Pages kiadványszerkesztő
Keynote prezentációkészítő
iBooks könyvtárszoftver
ePub könyvek létrehozása
Screens VNC alkalmazás
Remote WiFi távvezérlő

Bővebb ismeretek
Aperture
iMovie videószerkesztő
Finder környezet
iBooks Author
GarageBand
Final Cut Pro X
Photos / Fotók
iTunes
AirPort technológia (WiFi)
iOS panorámák
Digitális fényképezés

iPodok
iPod touch

QuickTime
QuickTime megoldások
AAC hangformátum
MPEG-4 formátum
H.264 kódolás
Virtuális valóság 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu