iPod nano terméklap        Hasznos kiegészítők        VásárlásKiegészítő ajánlataink az iPod nano lejátszó mellé


Marshall Monitor fejhallgató
A Marshall legenda a rock világban olyan örök értéket képvisel, amely még a sorozatos licencelések ellenére sem kopik, így aztán bámulatos produktumok jelennek meg a világpiacon a neves zenekari kiegészítőket, gitárokat, erősítőket és hangfalakat is gyártó cég arculatával. E terület egy újabb szereplője a Marshall Headphones Monitor nevű terméke, egy fület körülölelő, masszív, átgondolt céleszköz, amely rengeteg tudást vegyít össze, hogy meggyőző hangzással lepje meg a felhasználóit a kis hangerőtől a fájóan harsány hangzásig. A csomagolás terén a Marshall Headphones a praktikusság pragmatikus képviselője: a kis méretű, négyzet alapú doboz látványa előrevetíti, hogy bár a Monitor fejhallgató inkább a hangminőségre van kihegyezve, mint a mobilitásra, annak a szempontnak a figyelembevételével készült, hogy a felhasználók jelentős része nem asztali gép előtt ülve használja a terméket, hanem akár utazás közben szeretne csúcs minőségben zenét hallgatni. A Monitor fejhallgató ennek érdekében apróra összecsukható, a pántja alá okosan behajtható, de mindez úgy van megvalósítva, hogy ne legyenek kábel megtörési lehetőségek: a mozgó, meghajló részen spirálkábel fut a hangsugárzótól külön állva, vagyis az összehajtással nem rontjuk a termék minőségét, nem kockáztatjuk a működését. A különálló minijack kábel a Marshall termékek köréből már ismert lehet: vékony, de árnyékolt TPU borítású zsinege sárgaréz bevonatú, megerősített csatlakozókban végződik. A minijack fejeknél néhány milliméter hosszban rugalmas fém borítás is védi a kábelt a megtöréstől. A kábelezésnek természetesen része a lejátszás vezérlés (indítás, megállítás, léptetés), illetőleg a mikrofon, hogy akár hangjegyzeteket készíthessük az iPod nano dedikált alkalmazása segítségével.
Bővebben a Marshall Monitor termékről…

Just Mobile AluCable Flat mini
A dán Just Mobile a piac egyik legtartósabb kábelét alkotta meg az AluCable Flat nevű, lapos kivitelű, fém fejű Lightning kábel piacra dobásakor. Ennek a kiváló konstrukciónak a rövid verziója vált elérhetővé a Just Mobile AluCable Flat Mini termék formájában, amely mindössze 10 centiméter hosszúságú. A Just Mobile AluCable Flat Mini minden olyan élethelyzetben remek, amikor nem igénylünk hosszú kábelt, vagy éppen a hosszú kábel használata kimondottan nehézkes. A rövid kábel remekül mutat, ha az Apple Lightning Dock termékeinek valamelyikébe állítjuk az iPod nano lejátszót, és úgy helyezzük a Mac mellé. A rövid kábel ideális olyankor is, ha egy tartalék akkumulátorról, például a színben passzoló Xtorm Power Bank termékek egyikéről töltjük a készülékünket.
Bővebben a Just Mobile AluCable Flat mini termékről…

Xtorm PowerBank tartalék akkumulátorok
Az Xtorm Power Bank XB termékvonal öt szereplője igazán vonzó kivitelben készült: kicsiny lapos kábellel rendelkeznek, amelyről a töltést képesek felvenni, és a bepattintható mikró-USB kábel révén bárhol tölthetőek, ahol éppen van időnk tölteni őket, és ahol egy szabad USB aljzat rendelkezésre áll. A tartalék akkut rádughatjuk bármilyen USB portra: a Mac oldalán lévő szabad kapura, az AirPort Time Capsule hátán lévő csatlakozóra, Griffin PowerDock 5 termék egyik USB aljzatára, allocacoc PowerCube USB aljzatra, vagy éppen a TwelveSouth PlugBug World termékének USB csatlakozójára.

Az Xtorm Power Bank termékvonal úgy lett kialakítva, hogy szállítása a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon, lehetőleg észre se vegyük, hogy nálunk van a termék, csak akkor, amikor előnyeit élvezzük. A rajta lévő USB kapu segítségével feltölthetjük a merülőben lévő iPod nano készülékünket, hogy tovább élvezhessük a zenét.
Bővebben az Xtorm PowerBank termékről…

JBL Authentics L16
Legendás megjelenés, ultramodern beltartalom. 300 Watt energikus hanggal tölthetjük meg a helyiséget akár vezeték nélküli kapcsolat jóvoltából, vagy akár az iPod nano készüléket töltve. A JBL Authentics L16 diófa burkolatú hangszóró a JBL Century L100 örökségét vitte át a multimédia világba.Modern kapcsolatai között az AirPlay, a Bluetooth és a DLNA képesség egyaránt megtalálható, hogy minden audió igényünkre megadja a választ. Az iPod nano mellé professzionális hangzást kínálunk: stúdió minőségű, 24-bites mélységű, 96 kHz mintavételezésű elektronikával van felszerelve a JBL nagy méretű asztali hangszórója, amelynek hangját nem felejtjük el, ha egyszer meghallgattuk! Az iPod nano Bluetooth alapú hangátvitelét a Harman Clari-Fi™ technológiája fokozza tökéletesre.
Bővebben a JBL Authentics L16 hangszóróról…

TwelveSouth HiRise asztali állvány
Egy masszív talp, amely elbírja az iPad mini készüléket is, egy tökéletesen megválasztott dőlésszög, és stabilitás, amely akár az ujjunk nyomását is kiválóan tolerálja, mindez olyan magasságban, amely az asztalon a legideálisabb, mintha csak kiállítási darab lenne a dokkolt egység! A TwelveSouth HiRise alapja egy hátrafelé vastagodó alumínium talp, amelynek alap koncepciója, hogy bekötjük az Apple gyártotta fehér Lightning kábelünket az alumínium testbe, ezáltal dokkolóvá és töltővé alakítva az egységet. A csomag kicsit ikeás hangulatú, ugyanis össze kell szerelni a terméket: egy, a talp kivehető műanyag részében megbújt kicsiny kulcs segítségével tudjuk betekerni a két csavarpárt. Ezek egyike a dokkolót hivatott tartani, míg a másik a támasztékot, amely szabadon mozgatható az esetleges tok vastagságától függően.
Bővebben a TwelveSouth HiRise asztali állványról…
Mac gépek
Mac Pro // Mac mini
MacBook Air
MacBook
MacBook Pro
iMac 4K / iMac Retina 5K

Kiegészítők
Magic Mouse 2
Magic Trackpad 2
Magic Keyboard
Vezetékes billentyűzet

iPhone készülékek
iPhone 7 és 7 Plus
iPhone 6s és iPhone 6s Plus
iPhone SE
iPhone kellékek

WiFi megoldások
AirPort Express
AirPort Extreme
AirPort Time Capsule
Apple TV (32 és 64 GB)


Vásárlási információk
Általános információk

Szerver megoldások
Caching szerver
Wiki szerver
Netrestore funkció
Time Machine Server

Szolgáltatások
MKB készülékbiztosítás

iPad termékvonal
Az iPad 9,7" terméklapja
Az iPad mini 4 terméklapja
Az iPad Pro terméklapja

Pages kiadványszerkesztő
Keynote prezentációkészítő
iBooks könyvtárszoftver
ePub könyvek létrehozása
Screens VNC alkalmazás
Remote WiFi távvezérlő

Bővebb ismeretek
Aperture
iMovie videószerkesztő
Finder környezet
iBooks Author
GarageBand
Final Cut Pro X
iTunes
AirPort technológia (WiFi)
iOS panorámák
Digitális fényképezés

iPodok
iPod touch
iPod nano
iPod shuffle

QuickTime
QuickTime megoldások
AAC hangformátum
MPEG-4 formátum
H.264 kódolás
Virtuális valóság 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu