Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
A MIDI eszközök nyújtotta sokoldalú lehetőségeket illesztette egyetlen termékbe az IK Multimedia az iRig Keys I/O termékvonallal, amely egy normál méretű és egy kis méretű tagból áll, és a klasszikus MIDI billentyűzet funkció mellett érintésérzékeny tekerőgombokkal, csúszógombokkal, színkódolt vezérlőgombokkal, illetve vonali jack és mikrofon bemenettel és opcionálisan megvásárolható mikrofonnal egészül ki. Mindez Phantom táppal is ellátható.

Az iRig Keys I/O 25 és az iRig Keys I/O 49 a termék nevében foglalt számú billentyűvel rendelkezik, vagyis a kis méretű változat tényleg rendkívül kicsi, táskában is kényelmesen elfér - illetve külön táska is vásárolható hozzá -, míg a nagyobbik verzió kimondottan asztali használatra szánt megoldás az összetettebb billentyűs produkciókhoz. A termékekben lévő interfész 24-bites hangot képes továbbítani a Mac vagy az iOS eszközök irányába akár 96 kHz mintavételezéssel. A készülékek extrája emellett a szimmetrikus sztereó és fejhallgató kimenet, amellyel az audiofil közönség számára hízeleg az olasz gyártó.Az iRig Keys I/O billentyűk fölötti felső részén vezérlő gombok találhatóak: balra érintés érzékeny csúszógombok, amelyekkel különböző képességeket irányíthatunk. Mellettük nyomógombok, majd potméterek, végül pedig színek megjelenítésére alkalmas vezérlők. Ezek szoftverenként eltérően programozhatóak.

A termékek különlegessége, hogy rengeteg funkció lett belesűrítve egyetlen termékbe, így az utazó kreatív szakemberek számos kisebb készülék szállítása helyett egyetlen kicsiny készülékkel megoldhatnak minden idevágó feladatot. A mobil használat érdekében a négy ceruzaelemes üzemeltetés is megoldható. Az asztali használat szempontjából is előnyös a kis méret, hiszen az egység jóval kisebb helyet foglal el, mintha minden funkciót különálló hardver biztosítana. Ezáltal rendezett, igényes munkakörnyezetet tarthatunk fenn, amely inspirálóan hat a minőségi munkára is.A stúdió használat során előny, hogy minden belecsatlakoztatható az iRig Keys I/O vezérlő egységbe. A termék A osztályú előerősítővel rendelkezik, így a bejuttatott analóg hang kiváló minőségben megy tovább, legyen az akár egy elektromos vagy basszusgitár. Az előerősítő teszi lehetővé a kondenzátormikrofonok csatlakoztatását is, amelyek számára 48 Voltos Phatom tápot tud biztosítani.

Kimenetek terén is felmérte az igényeket a gyártó: a fejhallgató kimenet révén gyakorolhatunk, próbálhatunk anélkül, hogy a környezetünket zavarnánk a hanggal. A szimmetrikus kimenet jóvoltából egyrészt napjaink audiofil fül- és fejhallgatóit kapcsolhatjuk az eszközre, valamint a stúdió technikában használatos összeköttetéseket teremthetjük meg: ebben a szakmában gyakori, hogy szimmetrikus kábellel továbbítják a jelet a különböző hardverek között, és ennek megfelelően az iRig Keys I/O is rendelkezik ezzel a dedikált kimenettel.

Az iRig Keys I/O használata során az iOS eszközök hangszóróin nem megy kifelé hang, hiszen az IK Multimedia terméke egy dedikált hangkártya, így a hang kimeneti opciót is biztosítja a kimenetein keresztül. Ha mindenképpen az iOS eszközünket szeretnénk hangforrásként használni, akkor AirPlay vagy Bluetooth hangszóró segítségével van erre módunk. Minden egyéb esetben az iRig Keys I/O kimeneteinek valamelyikét kell használnunk.Az IK Multimedia azzal is tisztában van, hogy a zenészek mennyire szeretik az iPad Pro modelleket, így az iRig Keys I/O termékek szériafelszerelése a tartó állvány, amelyet a billentyűzet mögé helyezve tökéletesen illeszthető a rendszerbe az iPad Pro - mintha csak annak kiegészítője lenne a billentyűzet.

Mivel az iRig Keys I/O az Apple által minősített chipet tartalmazó összeköttetéssel csomagolva érkezik, azaz Made for iPod/iPhone/iPad minősítésű (MFi), így a csatlakoztatás átalakítók, adapterek használata nélkül, közvetlenül megoldható.Az IK Multimedia szoftveresen is nagyvonalú: a termékekhez biztosítja a SampleTank 3 hangmintatárat, a Miroslav Philharmonik 2 CE nagyzenekari alkalmazást (csak a 49 modellhez), a Syntronik Pro-V klasszikus szintetizátort, a T-RackS Deluxe keverő alkalmazást és több kiegészítőt. Csupán ezek a termékek listaára 750 euró értéket képviselnek.

Emellett az iRig Keys I/O természetesen együttműködik a GarageBand és Logic Pro X alkalmazásokkal is a Mac rendszereken. A Logic vezérléséhez az IK Multimedia weblapjáról letölthető az idevágó Control Surface Plug-in, amely segítségével az iRig Keys I/O vezérlő szervei közvetlen összeköttetésbe kerülnek a szoftver felületével.

iRig Keys I/O 25 :: 55.110 forint+áfa (bruttó 69.990 Ft)
iRig Keys I/O 49 :: 78.732 forint+áfa (bruttó 99.990 Ft)


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu