Bolt: 1052 Budapest, Galamb utca 5.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)




Termékkategóriák

• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek






A Just Mobile kiegészítői gyakorta tükrözik azt az életérzést, mintha az Apple mérnökei bedolgoznának a dán cégnek. Valójában az alumínium specialistájának számító Tools tervező csapat képes arra, hogy a élményhez maximálisan illeszkedő igényes kivitelű perifériákkal szolgálja ki az Apple termékeinek felhasználóit. Egy ilyen egység az AluBolt nevű konstrukció, amely Lightning csatlakozós eszközeink töltését és elegáns asztali tárolását szolgálja.

A Just Mobile AluBolt egy kerek kialakítású dokkoló, ezáltal minden irányba azonos stabilitást biztosít, nem tud eldőlni semerre, helyezzünk bele akár iPod touch, iPod nano, iPhone, iPad mini vagy iPad Air készüléket. Támasztéka szintén nem egy egyszerű műanyag darab, hanem egy körív szelete, amely stabil, mégis minimális rugalmasságot biztosító megoldás.

Rugalmasságának előnye, hogy ha a készüléket tokban használjuk, akkor is tudjuk dokkolni, vagyis nem kell kompromisszumot kötni az asztali állvány és a tok használata kapcsán.



A Just Mobile AluBolt egy igen elegáns megoldás: a legideálisabb szögben tartja a bele helyezett készüléket, üresen is remekül néz ki, egy Apple terméket dokkolva pedig a tökéletes arculati összhangot sugallja.

Vonzó képessége, hogy beépített Lightning dokkolóval rendelkezik, azaz a hátából egy USB kábel tart a Mac irányába, míg az elején a kicsiny Lightning csatlakozó áll ki puha műanyag bevonatú tartó részéből. A tartó felület rugalmassága enged bizonyos vékony tokokkal való használatot, így az alul nyitott műanyag védőtokok, mint a HEX Focus vagy a Griffin iClear használhatóak vele. Az alsó résszel is rendelkező megoldásoknál, mint az Apple igen népszerű iPhone 5s Case terméke, már nem biztosított a kapcsolat, így azokkal nem tudjuk használni ezt a dokkot, illetőleg a használathoz le kell venni előbb a tokot, amely azonban körülményes igény. Az Apple azonban az iPhone 6 és iPhone 6 Plus bőrtokok és szilikontokok esetén nyitva hagyta az alsó részt, így azokkal a tokokkal már gond nélkül behelyezhetjük a Just Mobile AluBolt készülékre a mobil készülékünket.

A Just Mobile viszonylag hosszú kábelt alkotott az AluBolt termékének, amely általános asztali használatnál nem feltétlenül előnye, szerencsére azonban egy tépőzáras kötegelővel is el van látva az USB kábel, így nem kell, hogy a hosszú fekete zsineg az asztalunkon tekeregjen. A hosszú kábelnek azonban megvan az az előnye, hogy távolabb lévő USB töltő aljzattal való használatnál vagy kábel befűzési és elrejtési igényeink esetén teret enged a rejtett elvezetésre.

A Just Mobile AluBolt az Apple aktuális termékvonalának minden tagjával kompatibilis, így az iPod touch (5. generáció), iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini 1, iPad Air és iPad Air 2 is használható benne. Ezen kívül természetesen az iPhone 5 készülékkel is működik, de megtartja az iPad (4. generációs) készüléket is. Azaz elmondhatjuk, hogy bármely Lightning csatlakozós Apple készülékkel működni képes.



A termék ideális asztali megoldás lehet az iPhone töltésére és szinkronizálására, a panorámakészítésben és fotózásban megfáradt iPod touch feltöltésére és képeinek Mac-re mentésére, egész napos zenélés után iPod nano készülékünk feltöltésére és rá zenék átmásolására a Mac irányából, de jól mutathat éjjeli szekrényen is, ahol a reggeli ébresztőt adó iPhone vagy éppen az esti olvasási vagy sorozat nézési
élményt szolgáltató iPad mini vagy iPad Air feltöltésére használjuk.
A Just Mobile AluBolt együtt használható bármely Mac géppel annak egy USB portját kiaknázva. (A vezetékes billentyűzeten lévő portok nem adnak elég tápot, így mindenképpen a gépen lévő USB kapu használata szükséges.) Ezen kívül működnek olyan népszerű töltő megoldásokkal, mint az Apple 5 Watt falitöltő, Apple 12 Watt falitöltő, allocacoc PowerCube dupla USB-s töltő, allocacoc PowerCube ReWirable termék. Továbbá mobil akkumulátorokról is üzemeltethető, mint az Xtorm PowerBank termékcsalád.

A Just Mobile AluBolt megvásárolható az iJoe.hu-tól.
Ára: 12.591 forint+áfa (bruttó 15.990 Ft)
 


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu