MacBook 12" Retina kijelzős mobil számítógép rendelés

A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
Általános szerződési feltételeinket (ászf) ide kattintva ismerheti meg a vállalkozás információival együtt…
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
MacBook 12" arany
Egyedi kiépítésű MacBook 12" Retina kijelzős modell arany színben 1,4 GHz-es Intel Core i7 processzorral, 16 GB memóriával, 512 GB PCI Express tárhellyel, magyar billentyűzettel, 10 órás akkumulátor idővel, egy év garanciával.
749990 Ft
MacBook 12" ezüstszürke
Egyedi kiépítésű MacBook 12" Retina kijelzős modell ezüstszürke színben 1,4 GHz-es Intel Core i7 processzorral, 16 GB memóriával, 512 GB PCI Express tárhellyel, magyar billentyűzettel, 10 órás akkumulátor idővel, egy év garanciával.
749990 Ft
MacBook 12" asztroszürke
Egyedi kiépítésű MacBook 12" Retina kijelzős modell asztroszürke színben 1,4 GHz-es Intel Core i7 processzorral, 16 GB memóriával, 512 GB PCI Express tárhellyel, magyar billentyűzettel, 10 órás akkumulátor idővel, egy év garanciával.
749990 Ft
MacBook 12" rózsaarany
Egyedi kiépítésű MacBook 12" Retina kijelzős modell rózsaarany színben 1,4 GHz-es Intel Core i7 processzorral, 16 GB memóriával, 512 GB PCI Express tárhellyel, magyar billentyűzettel, 10 órás akkumulátor idővel, egy év garanciával.
749990 Ft
AppleCare garanciabővítés
AppleCare Protection Plan a MacBook gépek mellé, amely a vásárlástól számított 3 év garanciát, technikai támogatás, és a gép mellé használt Apple kiegészítők (AirPort, 29 Wattos töltő) garanciabővítését is tartalmazza.
Kedvezményes ár gép mellé vásárolva!
65990 Ft
AIINO MacBook 12" polikarbonát tok
A MacBook modell könnyedségéhez illeszkedő, vékony kialakítású polikarbonát védőtok, amely karcmentes szállítást tesz lehetővé a gép számára, és a kisebb ütődésektől is védelmezi.
Akciós ár az iJoe.hu AAR vásárlói számára.
6990 Ft

Apple USB-C to USB Adapter

A MacBook mobil számítógépek USB-C felületét alakítja hagyományos USB 3.0 Type-A foglalattá adatátviteli célra, például régi nyomtatók, digitális fényképezőgépek, lapolvasók csatlakoztatására, iOS eszközök, iPod modellek szinkronizálására.
Típusszám: MJ1M2ZM/A
7500 Ft

Apple USB-C 2 méteres adatkábel

USB-C adatkábel az Apple-től fehér színben 2 méteres hosszúságban, amely a MacBook modellek töltésére alkalmas, illetve támogatja a két MacBook közötti adatátvitelt is. A MacBook szériatartozéka, külön megvásárolható és a 29 Wattos töltővel használható.
Típusszám: MJWT2ZM/A
7500 Ft

Apple 29 Wattos falitöltő

USB-C kapuval felszerelt falitöltő cserélhető fejjel a MacBook mobil számítógépek mellé. A MacBook gépek szériatartozéka, külön beszerezve remek megoldás tartalék töltőként való használatra.
Típusszám: MJ262Z/A
17990 Ft

USB-C VGA Multiport Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook mobil számítógép részére biztosít VGA kimenetet régi kijelzők, televíziók, elterjedt kivetítők kapcsolatához, egy standard USB 3.0 Type A kaput, valamint a töltésre és adatcserére is alkalmas USB-C kaput ez az adapter. Alapvető kiegészítő, ha VGA csatlakozós kivetítőre szeretnénk képet kiküldeni a MacBook mobil számítógépről.
Típusszám: MJ1L2ZM/A
27990 Ft

USB-C Digital AV Multiport Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook mobil számítógép részére biztosít HDMI kimenetet, egy standard USB 3.0 Type A kaput, valamint a töltésre és adatcserére is alkalmas USB-C kaput ez az adapter. Alapvető kiegészítő, ha digitális videót és hangot szeretnénk kiküldeni a MacBook mobil számítógépről.
Típusszám: MJ1K2ZM/A
27990 Ft

Lightning USB-C kábel 1 méter

Az Apple által a MacBook és az iOS eszközök közvetlen, adapter nélküli összekapcsolására alkotott 1 méteres fehér színű kábel Lightning és USB-C végekkel.
6800 Ft

Lightning USB-C kábel 2 méter

Az Apple által a MacBook és az iOS eszközök közvetlen, adapter nélküli összekapcsolására alkotott 2 méteres fehér színű kábel Lightning és USB-C végekkel.
13990 Ft

TwelveSouth BookArc - ezüst

Gyönyörű fém tartó ív a MacBook (és bármely MacBook Pro vagy MacBook Air) elegáns asztali tárolására összecsukott módban.
16000 Ft

TwelveSouth BookArc - asztroszürke

Gyönyörű fém tartó ív a MacBook (és bármely MacBook Pro vagy MacBook Air) elegáns asztali tárolására összecsukott módban.
16000 Ft

Griffin BreakSafe USB-C töltőkábel

Biztonságos mágneses fejjel szerelt USB-C töltőkábel a Griffin Technology cégtől 3 Amper, 20 Volt, 60 Watt átvitellel. Megrántás hatására a kábel szétválik, nem rántódik le a gép.
10000 Ft

Moshi USB-C Gigabit Ethernet Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook, illetve a Thunderbolt 3 kapuval szerelt MacBook Pro mobil számítógép klasszikus RJ-45 Ethernet kábelhez való csatlakoztatásának lehetőségét kínálja az Moshi megoldása, amely 10/100/1000 Mb/s, akár Gigabit Ethernet hálózatokhoz képes kapcsolódni, és támogatja a hálózati kapcsolatra történő ébresztés funkcióját is, hátoldalán pedig egy USB-A csatlakozó található.
11990 Ft

Moshi USB-C Multimedia Adapter

A legszükségesebb kapcsolatok egyetlen többportos adapteren: HDMI (4K, 30 Hz) digitális hang és videó kimenet, két darab USB 3.0 kapu, SDXC kártyaolvasó nyílás. Titán színben.
15990 Ft

Moshi USB-C töltőkábel

Moshi 2 méteres USB-C töltőkábel kábelkötegelővel és töltés kijelző LED fénnyel.
6990 Ft

Moshi USB-C USB mikró-B kábel

Sokféle gyors külső periféria USB 3.0 kapcsolatához nyújt összeköttetést az USB mikró-B port, amelyhez közvetlen csatlakoztatási lehetőséget nyújt ez a kábel. Kínálatunkban például a Monster Digital Overdrive Mini USB-s SSD-k használják ezt a kábelvéget.
4990 Ft

LMP USB-C mini dokk - asztroszürke

USB-C csatlakozóval rendelkező, többportos megoldás Gigabit Ethernet, 4K HDMI, USB 3.0 (USB-A) kapukkal, és mikró-SD, illetve SD kártyaolvasókkal. Asztroszürke színben
24990 Ft

LMP USB-C mini dokk - ezüstszürke

USB-C csatlakozóval rendelkező, többportos megoldás Gigabit Ethernet, 4K HDMI, USB 3.0 (USB-A) kapukkal, és mikró-SD, illetve SD kártyaolvasókkal. Ezüstszürke színben
24990 Ft

AKiTiO Neutrino U3.1

USB-C csatlakozós SATA külső ház 2,5 hüvelykes merevlemez vagy szilárdtest meghajtó beszerelésére. Tápellátását a MacBook USB-C kapujáról kapja. Adaptermentes csatlakoztatást kínál.
18000 Ft

Moshi Symbus mini dokk

USB-C alapú mini dokk megoldás 4K HDMI hang és videó kimenettel (30 Hz), két darab USB-A formátumú csatlakozóval, valamint Gigabit Ethernet hálózati konnektorral, és a külső táp jóvoltából USB-C alapú töltéssel.
39990 Ft

Satechi Aluminium Monitor Stand

Elegáns asztroszürke monitor állvány, amely a MacBook, MacBook Pro és MacBook Air mobil gépekhez, illetve bármely iMac asztali géphez is használható. Alá befér a Magic Keyboard és a Magic Mouse vagy Magic Trackpad is.
15990 Ft

CalDigit USB-C Dock

Kilenc portos USB-C elosztó egység a MacBook és MacBook Pro (Late-2016) modellekhez USB 3.0, USB 3.1 (USB-C), DisplayPort 1.2, HDMI, Gigabit Ethernet, hang kimenet és hang bemenet kapukkal.
69990 Ft

Moshi IonSlim 5K akkumulátor

5150 milliamperórás, USB-C töltési képességgel rendelkező lítiumionos tartalék akkumulátor a MacBook modellek mellé, amely alkalmas más USB eszközök töltésére is.
15990 Ft

Booq Viper kemény védőtok

Fekete színű ballisztikus nejlon alapanyagú védőtok a MacBook modellekhez belső zsebekkel vékonyabb kiegészítők a gép melletti biztonságos szállításához táskán belül.
12990 Ft

Apple MacBook 12" bőrtok - éjkék

Ez a puha, mikroszálas bélésű Apple tok a legjobb minőségű európai bőrből készült. Különleges kidolgozása révén töltés közben is tökéletes védelmet biztosíthat a 12 hüvelykes MacBooknak.
56990 Ft

Apple MacBook 12" bőrtok - barna

Ez a puha, mikroszálas bélésű Apple tok a legjobb minőségű európai bőrből készült. Különleges kidolgozása révén töltés közben is tökéletes védelmet biztosíthat a 12 hüvelykes MacBooknak.
56990 Ft

Moshi ClearGuard MB

Átlátszó, víztiszta kivitelű billentyűtakaró a MacBook 12" Retina modellek, valamint a MacBook Pro 13" funkciógombos Thunderbolt 3 modellekre magyar és európai kiosztású billentyűzetekre.
6000 Ft

Moshi iGlaze MacBook tok

Matt áttetsző kivitelű MacBook 12" védőtok a gép aljára és a kijelző hátoldalára a karcolásoktól, ütődésektől való védelemre. Mindössze 166 gramm tömegű kiegészítő.
13000 Ft

Moshi Aerio Lite válltáska

Barna színű, könnyed kialakítású válltáska a Moshi cégtől a MacBook 12" Retina modellekhez, illetve az iPad készülékekhez. Kis méretű, jól védő kivitel, amelyben az eszköz mellett néhány apróbb kiegészítő, töltő, adapter, kábel elfér.
20000 Ft

Satechi USB-C autós töltő

Arany-fehér színösszeállítású autós töltő egy 36 Wattos USB-C kapuval és egy 12 Wattos USB-A kapuval, így egyszerre tölthetünk vele egy MacBook és egy iPad vagy iPhone készüléket.
9990 Ft

Satechi USB-C autós töltő

Ezüst-fehér színösszeállítású autós töltő egy 36 Wattos USB-C kapuval és egy 12 Wattos USB-A kapuval, így egyszerre tölthetünk vele egy MacBook és egy iPad vagy iPhone készüléket.
9990 Ft

Moshi USB-C autós töltő

Autós töltő egy darab 30 Wattos USB-C kapuval és egy darab 12 Wattos USB-A kapuval két eszköz egyidejű töltésére. Az USB-C kapu segít szinten tartani a MacBook Pro 13" modell akkumulátorát utazás közben, illetve lassú tempóban tölti azt.
9990 Ft

SanDisk USB-C pendrive - 16 GB

USB-C és USB-A kapuval is rendelkező adathordozó 150 MB/s írási sebességgel a SanDisk márkától 16 GB kapacitással.
8990 Ft

Moshi Muse 12" - grafitszürke

USB-C és USB-A kapuval is rendelkező adathordozó 150 MB/s írási sebességgel a SanDisk márkától 32 GB kapacitással.
8990 Ft

SanDisk USB-C pendrive - 64 GB

USB-C és USB-A kapuval is rendelkező adathordozó 150 MB/s írási sebességgel a SanDisk márkától 64 GB kapacitással.
10000 Ft

SanDisk USB-C pendrive - 128 GB

USB-C és USB-A kapuval is rendelkező adathordozó 150 MB/s írási sebességgel a SanDisk márkától 128 GB kapacitással.
16000 Ft

A megadott mennyiségek árai: Ft

 


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás a vételár beérkezését követő futár- vagy postai szállítással
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'macbook':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.


 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu