Standard funkciógombokkal rendelkező MacBook Pro 13" mobil számítógép rendelés

A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
Általános szerződési feltételeinket (ászf) ide kattintva ismerheti meg a vállalkozás információival együtt…
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
MacBook Pro 13" alapmodell
Retina kijelzős MacBook Pro (2018) modell 2,3 GHz Intel Core i5 processzorral, 8 GB 1866 MHz memóriával, 256 GB PCI Express SSD-vel, magyar billentyűzettel, standard funkciógombokkal, asztroszürke színben, kettő Thunderbolt 3 kapuval.
579990 Ft

MacBook Pro 13" alapmodell

Retina kijelzős MacBook Pro (2018) modell 2,3 GHz Intel Core i5 processzorral, 8 GB 1866 MHz memóriával, 256 GB PCI Express SSD-vel, magyar billentyűzettel, standard funkciógombokkal, ezüstszürke színben, kettő Thunderbolt 3 kapuval.
579990 Ft
AppleCare garanciabővítés
AppleCare Protection Plan a MacBook Pro gépek mellé, amely a vásárlástól számított 3 év garanciát, technikai támogatás, és a gép mellé használt Apple kiegészítők (AirPort, 45 Wattos töltő) garanciabővítését is tartalmazza.
Kedvezményes ár gép mellé vásárolva!
65000 Ft
Apple MacBook Pro 13" bőrtok
Prémium kategóriás, Európából importált cserzett bőr alapanyagú, cipzármentes védőtok.
68000 Ft
Apple MacBook Pro 13" bőrtok
Prémium kategóriás, Európából importált cserzett bőr alapanyagú, cipzármentes védőtok.
68000 Ft
Apple MacBook Pro 13" bőrtok
Prémium kategóriás, Európából importált cserzett bőr alapanyagú, cipzármentes védőtok.
68000 Ft

Apple Thunderbolt 3 (USB-C) Thunderbolt 2 Adapter

A MacBook Pro mobil számítógép USB-C formátumú Thunderbolt 3 kapuját alakítja át a korábbi Thunderbolt és Thunderbolt 2 szabványnak megfelelő alakúra. Kétirányban működő adapterről van szó, vagyis Thunderbolt 3 eszközök Thunderbolt 2 kapuval szerelt Mac-ekhez való csatlakoztatására is alkalmas.
Típusszám: MMEL2ZM/A
15990 Ft

Apple USB-C to USB Adapter

A MacBook mobil számítógépek USB-C felületét alakítja hagyományos USB 3.0 Type-A foglalattá adatátviteli célra, például régi nyomtatók, digitális fényképezőgépek, lapolvasók csatlakoztatására, iOS eszközök, iPod modellek szinkronizálására.
Típusszám: MJ1M2ZM/A
7500 Ft

Apple USB-C 2 méteres adatkábel

USB-C adatkábel az Apple-től fehér színben 2 méteres hosszúságban, amely a MacBook modellek töltésére alkalmas, illetve támogatja a két MacBook közötti adatátvitelt is. A MacBook szériatartozéka, külön megvásárolható és a 61 Wattos töltővel használható.
Típusszám: MJWT2ZM/A
7500 Ft

Apple 61 Wattos falitöltő

USB-C kapuval felszerelt falitöltő cserélhető fejjel a MacBook mobil számítógépek mellé. A MacBook gépek szériatartozéka, külön beszerezve remek megoldás tartalék töltőként való használatra.
Típusszám: mnf72z/a
24990 Ft

USB-C VGA Multiport Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook mobil számítógép részére biztosít VGA kimenetet régi kijelzők, televíziók, elterjedt kivetítők kapcsolatához, egy standard USB 3.0 Type A kaput, valamint a töltésre és adatcserére is alkalmas USB-C kaput ez az adapter. Alapvető kiegészítő, ha VGA csatlakozós kivetítőre szeretnénk képet kiküldeni a MacBook mobil számítógépről.
Típusszám: MJ1L2ZM/A
27990 Ft

USB-C Digital AV Multiport Adapter

Az USB-C kapuval szerelt MacBook mobil számítógép részére biztosít HDMI kimenetet, egy standard USB 3.0 Type A kaput, valamint a töltésre és adatcserére is alkalmas USB-C kaput ez az adapter. Alapvető kiegészítő, ha digitális videót és hangot szeretnénk kiküldeni a MacBook mobil számítógépről.
Típusszám: MJ1K2ZM/A
27990 Ft

Lightning USB-C kábel 1 méter

Az Apple által a MacBook és az iOS eszközök közvetlen, adapter nélküli összekapcsolására alkotott 1 méteres fehér színű kábel Lightning és USB-C végekkel.
9990 Ft

Lightning USB-C kábel 2 méter

Az Apple által a MacBook és az iOS eszközök közvetlen, adapter nélküli összekapcsolására alkotott 2 méteres fehér színű kábel Lightning és USB-C végekkel.
13990 Ft

AIINO USB-C Adapter

Fekete színű, rendkívül kicsi kialakítású USB-C USB-A átalakító, amely USB 3.0 sebességgel, 5 Gb/s rátával képes adatot továbbítani, illetve 2,1 Amper áramerősséget továbbít, meghajtva akár az Apple USB SuperDrive egységet is.
3500 Ft

Moshi USB-C Car Charger

Autós töltő egy darab 30 Wattos USB-C kapuval és egy darab 12 Wattos USB-A kapuval két eszköz egyidejű töltésére. Az USB-C kapu segít szinten tartani a MacBook Pro 13" modell akkumulátorát utazás közben, illetve lassú tempóban tölti azt.
9990 Ft

TwelveSouth BookArc - ezüstszürke

Gyönyörű fém tartó ív a MacBook és bármely MacBook Pro elegáns asztali tárolására összecsukott módban. Aluszürke színben.
16000 Ft

TwelveSouth BookArc - asztroszürke

Gyönyörű fém tartó ív a MacBook és bármely MacBook Pro elegáns asztali tárolására összecsukott módban. Asztroszürke színben.
16000 Ft

Moshi USB-C USB mikró-B kábel

Sokféle gyors külső periféria USB 3.0 kapcsolatához nyújt összeköttetést az USB mikró-B port, amelyhez közvetlen csatlakoztatási lehetőséget nyújt ez a kábel. Kínálatunkban például a Monster Digital Overdrive Mini USB-s SSD-k használják ezt a kábelvéget.
4990 Ft

LMP USB-C HDMI kábel

Átalakító és kábel egyben: 2 méteres megoldás az USB-C és Thunderbolt 3 kapuval szerelt Mac gépek csatlakoztatásához egy HDMI megjelenítőre, televízióra vagy kivetítőre.
10000 Ft

Moshi iGlaze MacBook Pro 13" tok

Könnyű kivitelű, matt áttetsző megjelenésű védőtok a MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modellek aljára és a kijelző hátára. Az alsó rész finoman elemeli a gépet az asztallaptól, hogy jobb szellőzést biztosítson. A műanyag hátlap és alj könnyen felhelyezhető és eltávolítható.
13000 Ft

Moshi iGlaze MacBook Pro 13" tok

Könnyű kivitelű, matt füstszürke megjelenésű védőtok a MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modellek aljára és a kijelző hátára. Az alsó rész finoman elemeli a gépet az asztallaptól, hogy jobb szellőzést biztosítson. A műanyag hátlap és alj könnyen felhelyezhető és eltávolítható.
13000 Ft

Moshi iGlaze MacBook Pro 13" tok

Könnyű kivitelű, matt halvány rózsaszín megjelenésű védőtok a MacBook Pro 13" (Thunderbolt 3) modellek aljára és a kijelző hátára. Az alsó rész finoman elemeli a gépet az asztallaptól, hogy jobb szellőzést biztosítson. A műanyag hátlap és alj könnyen felhelyezhető és eltávolítható.
13000 Ft

Moshi Codex 13" - bordó

Burgundivörös kézitáska a MacBook Pro 13" Touch Bar modellekhez kényelmes fogantyúval, gumival megerősített belső sarkakkal.
20000 Ft

Moshi Codex 13" - fekete

Fekete színű kézitáska a MacBook Pro 13" Touch Bar modellekhez kényelmes fogantyúval, gumival megerősített belső sarkakkal.
20000 Ft

Satechi USB-C Power Meter

USB-C és Thunderbolt 3 kapukra helyezhető berendezés, amely a porton áthaladó feszültség, teljesítmény és áramerősség mérésére szolgál. Kék színű LED fénnyel írja ki a teljesítmény adatokat.
6990 Ft

Moshi Helios Mini

Elegáns vegán bőr hátitáska szavanna bézs színárnyalatban a MacBook Pro 13" funkciógombos és Touch Baros (Thunderbolt 3) modellekhez kényelmes belső tároló rekeszekkel, kézi fogantyúval.
30000 Ft

Moshi Helios Mini

Elegáns vegán bőr hátitáska olívazöld színárnyalatban a MacBook Pro 13" funkciógombos és Touch Baros (Thunderbolt 3) modellekhez kényelmes belső tároló rekeszekkel, kézi fogantyúval.
30000 Ft

AIINO USB-C kártyaolvasó

A MacBook Pro ezüst színéhez illeszkedő kialakítású, alumínium felületű kártyaolvasó SD és mikró-SD nyílással, valamint egy szabad USB-A formátumú USB 3.0 csatlakozóval.
5990 Ft

AIINO USB-C kártyaolvasó

A MacBook Pro asztroszürke színéhez illeszkedő kialakítású, alumínium felületű kártyaolvasó SD és mikró-SD nyílással, valamint egy szabad USB-A formátumú USB 3.0 csatlakozóval.
5990 Ft

dbramante1928 Rungsted

Csúcskategóriás dán kézműves bőrtok a legmagasabb minőségű, teljes barkás marhabőrből a MacBook Pro 13" modellek számára kellemes barna színben.
19990 Ft

dbramante1928 Rungsted

Csúcskategóriás dán kézműves bőrtok a legmagasabb minőségű, teljes barkás marhabőrből a MacBook Pro 13" modellek számára elegáns fekete színben.
19990 Ft

Moshi Muse 13” - Szahara bézs

Elegáns és vékony kivitelű, cipzár és tépőzár nélküli védőtok a MacBook Pro 13“, MacBook Air 13” és iPad Pro 12,9” modellek szállítására. Külső zsebbel is rendelkezik, amelybe videó adaptereket, töltőkábelt helyezhetünk. Szahara bézs színben
11990 Ft

Moshi Muse 13” - grafitszürke

Elegáns és vékony kivitelű, cipzár és tépőzár nélküli védőtok a MacBook Pro 13“, MacBook Air 13” és iPad Pro 12,9” modellek szállítására. Külső zsebbel is rendelkezik, amelybe videó adaptereket, töltőkábelt helyezhetünk. Grafitszürke színben
11990 Ft

A megadott mennyiségek árai: Ft

 


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti vagy egri átvétellel
Előreutalás a vételár beérkezését követő futár- vagy postai szállítással
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'macbook':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert.


 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu