Bolt: 1052 Budapest, Galamb utca 5.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek

iJoe.hu Apple Authorised Reseller > iOS kiegészítők > Medisana® TargetScale® mérleg és testtömeg elemző

Az Apple iOS eszközei nem csak a szórakozásunk, de egészséges életmódunk központjává is válnak. E terület egyik prominens képviselője a német Medisana cég, amely többféle kiegészítőt kínál az egészségmegőrzés és életműszereink megfigyelésének működés területére.

A Medisana TargetScale formájában látszólag úgy tűnhet, hogy egy ufó landolt a fürdőszobánkban. Valójában egy sokoldalú, és a szakterületén mindent tudó mérleget kapunk az iOS eszközeink mellé, amely az üzembe helyezést követően önállóan is használható, de folyamatosan szinkronban is tartható az iPod touch, iPhone vagy iPad eszközeinkkel.

A TargetScale a testtömeg meghatározásán túl alkalmas a tömeg összetétel leírására is, vagyis kiszámolja az előre definiált magasság adatunk és életkorunk alapján, hogy mennyi a testünkben a csontok, a folyadék és a zsír tömege. Lehetőségünk van megadni cél tömeget, amelynek alakulását a céltábla mintájára működő jelzőfények jelzik. Ezáltal folyamatosan nyomon követhető a tömegünk változása, és az adatok áttekintése révén közelebb kerülhetünk az ideális állapothoz, motivációs erőt kapunk a fittség eléréséhez.

A Medisana TargetScale termékhez a gyártó ingyenes szoftverét, a VitaDock® alkalmazást kell letölteni az App Store-ból, amely nem csak igényes megjelenésű, de biztonságos is annak érdekében, hogy személyes adataink ne kerüljenek illetéktelen kezekbe. A VitaDock alkalmazás képes több felhasználói profilt tárolni, és jelszót kér az indítást követően az adatok hozzáférésekor. A megadott jelszó a megfelelő felhasználói adattartalmat nyitja meg, azaz jelszó alapján tesz különbséget az eszköz a felhasználók között. A TargetScale mérleg négy különféle profilt tud kezelni, amelyeket virággal, pillangóval, felhővel vagy nappal jelöl.

A Medisana TargetScale mérleg önállóan, iOS eszköz nélkül is használható, alkalmas a tömeg mérésére, illetve a tömegarány kijelzésére, mint a test zsírtartalma, a csontok tömege, az izmok tömege, a test víztartalma, illetve a napi működéshez szükséges minimális kilokalória mennyisége. Ezeket a méréseket a mérleg közepén lévő aktív mátrix kijelző kiírja, de természetesen az adatok rögzítésének elegáns módja az iOS eszközzel való használat.

A TargetScale használatához előbb párosítani kell az iOS eszközünket az egységgel, amelyhez a TargetScale bekapcsoló gombját öt másodpercig nyomva kell tartanunk, és az iPhone, iPod touch vagy iPad felületén kiválasztani. A párosítás kódja 0000, mint a legtöbb általánosan párosítható eszköznél. A párosítást követően a New opciót választva tudunk új mérést végrehajtani, és a méréseket elmentve naplózhatjuk az adott állapotunkat. Ezzel heti vagy havi bontást készíthetünk a program felületén a testtömegünk változásáról. A méréskor a bekapcsoló gombot lenyomva a párosodás az eszközök között újból létrejön, de ha nem kapcsoljuk be a mérleget, csak ráállunk, a mérés akkor is lezajlik. Ezt követően az iOS eszközünkön a programot elindítva az megpróbál párosodni a mérleggel, hogy az adatokat el tudja tárolni. (A mérések alkalmával a jelszó kérés nehézkessé válhat, így célszerű egyszerű jelszóval megoldani az adatok elzárását.)

Egy hasznos képessége a mérlegnek az egyensúly mérés, amely során azt vizsgálja, hogy tömegünk milyen arányát viseli az egyik és másik lábunk. Ideális esetben 50-50% az arány, de a mérleg pontosan képes elemezni a lábaink alatti nyomást, amelyből kitűnik, hogy általában kevés az olyan ember, aki fele-fele arányban terhelné a lábait.

Az eszköz mozgatása és felemelése után az újrakalibrálódik, így ilyenkor nem tud rögtön mérni. A kalibrálást a kijelzőn mérleg szimbólum jelzi.

Technikai paraméterek
A Mediana TargetScale kör alakú, 360 milliméter átmérővel és 47,5 milliméter magassággal rendelkezik. Tömeg 2,5 kilogramm. Maximum 180 kilogramm tömeget bír mérni. A működéshez 4 darab 1,5 Voltos AA ceruza elem szükséges, azaz például az Apple Battery Charger csomagban lévő újratölthető elemeket is bevethetjük a termékben.

Esetleges firmware frissítések ezen a lapon jelennek meg:
http://www.vitadock.com/targetscale/firmware-update.html


A Medisana TargetScale megvásárolható az iJoe.hu-tól.
Ára: 34.646 forint+áfa (bruttó 44.000 Ft)

A termékre egy év garancia érvényes.
 

ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2017. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu