Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
A Moshi cég egyik büszke értéke, hogy nem tucat termékeket gyártanak, hanem minden formát és funkciót gondosan megterveznek. Ebbe az irányzatba illeszkedik remekül az Avanti nevű vezetékes fejhallgató, amely kényelmes, viszonylag szellős, elegáns, strapabíró kivitelű, és meglepően jó hangzású.

A Moshi nem tartozik a több évtizedes hangtechnikai múlttal rendelkező cégek közé, noha immáron több mint egy évtizede gyárt különféle fül- és fejhallgatókat, hang kábeleket, illetve hangszórókat. Ezek jellegzetessége, hogy nem egy licenciáról van szó, hanem teljes mértékben saját fejlesztésű, saját tervezésű megoldásokról. Manapság annyira fejlett chipek és erősítők elérhetőek viszonylag kis méretben és fogyasztással, hogy igen látványos végeredményt lehet elérni a piaci kínálatból.

A Moshi Avanti fejhallgató célja, hogy napi szintű használati eszközzé váljon. Nem elsősorban az otthoni magányba gyártott óriásról van szó, hanem egy kis méretűre összecsukható, viszonylag visszafogott méretű konstrukcióról, amelynek anyagválasztása és kivitele segíti a mobilitás igénybevételének tolerálását.

A termék kis mérete és fülre ülő kialakítása révén könnyű, könnyen szállítható, és nem fűti durván a fülünket a nyári időszakban. Egy fület körülölelő megoldás áprilistól szeptemberig gyakorlatilag használhatatlan kültéren, mert kemenceként fűti a fülünket. A Moshi Avanti úgy nyújt kellemes hangzást, hogy közben enged némi légmozgást, így sokkal kevésbé tapasztalható a szigetelés okozta átmelegedés.

A Moshi tervezői számára fontos volt, hogy a minőségi termékélményt fenntartva a tartósságot helyezzék a formatervezés előterébe. A multimédia kiegészítők terén jártas vásárlók tapasztalhatták, hogy sok gyártó elkanyarodott a műanyag fejpántok világába, amelyek általában épp hogy kibírták az egy éves garanciaidőt, de pár éven belül garantáltan eltörtek. A Moshi nem az a cég, amelyik negyvenféle fejhallgató modellt gyárt, így egyetlen fejhallgatóját úgy alkotta meg, hogy az tartós, ellenálló kivitelű legyen. Ennek köszönhetően a rozsdamentes acél vált az igénybevételnek kitett elemek fő alkatrészévé: a pánt ragyogó acélból készül, amely nem fog eltörni akkor sem, ha nagyobb fej átmérővel használjuk. Az elcsomagolhatóságot biztosító csavarok szintén fémből vannak minden ponton, így itt sem várható, hogy elpattan egy silány műanyag alkatrész. A termék könnyedsége ellenére a szálcsiszolt fém alkotóelemek mégis a törhetetlenség érzetét kölcsönzik.A fülre illeszkedő részek és a pánt belső oldala puha műbőr borítású, amely a kényelmet segíti. Az egység nagyszerűsége, hogy a membrán a pánt végén állítható helyzetben van, így bárki számára komfortosan viselhető.

A Moshi Avanti termék vezetékes kivitelű: minijack kábelén a lejátszást megállító és elindító gomb található. Ez a szokásos funkciókat nyújtja: egy nyomásra elindítja vagy leállítja a lejátszást, két gyors nyomásra előre, három gyors nyomásra visszafelé léptet. A távvezérlő mikrofont is tartalmaz az iPod modelleken vagy a Mac-en történő hangjegyzetek készítésére, narrációra, vagy FaceTime beszélgetésre.

A kábel megerősített végekkel rendelkezik, és cserélhető kivitelű, vagyis ha valami baleset történik vele, nem szükséges az egész fejhallgatót selejteznünk, elegendő a kábelt pótolni.A Moshi Avanti legfontosabb paramétere természetesen - mint minden fejhallgatónak - a hangja. Mint a gyártó egyetlen fejhallgató megoldása, a maga 200 eurós árával van egyfajta elvárásunk vele kapcsolatosan. Sokféle zenei stílusra alkalmas termékről van szó, és külön öröm, hogy a Moshi nem a klasszikus olcsó mélytöbblettel próbálta eladni a terméket. Miközben kiegyensúlyozott mélyhangok hallhatóak a zene közben, a közép tartomány rendkívül gazdag és részletes, illetve a magasak sem tompák, és egyáltalán nem ciceregnek vagy sziszegnek, mint sok drága fejhallgató esetén.

Kellemes vonás még, hogy nagyobb hangerő mellett sem esik szét a hangzás. Vannak olyan zenék vagy olyan részletek a muzsikában, ahol felhangosítjuk a lejátszót, mert bár káros a hallásunkra, eggyé akarunk válni az adott zenével. Szerencsére a Moshi Avanti itt sem okoz csalódást, és még jócskán tisztán szól abban a tartományban, ami egészségesen hallgatható.A Moshi Avanti szállítását egyedi tervezésű táska segíti, amelybe kényelmesen összehajtható és benne mozdulatlanul szállítható a fejhallgató egy táskán belül.

Részletes technikai paraméterek:
Tömeg: 166 gramm
Kábel hossz: 1,3 méter
Impedancia: 32 Ohm
Frekvencia tartomány: 15 - 22.000 Hz
Hangsugárzó: HD40 jelzésű, nagy felbontású, 40 mm-es átmérőjű neodímium


A Moshi Avanti megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Kedvezményes ára: 27.559 forint+áfa (bruttó 35.000 Ft)


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 


A kívánt darabszám beírása után nyomja meg a Tabulátor billentyűt a végösszeg számításához vagy kattintson a semleges felületre!
 
Termék neveBruttó ár Megrendelés
darabszáma
Moshi Avanti fejhallgató karamell színben
 
35000 Ft

Végösszeg: Ft


   A megrendelő személy vagy cég adatai
 


 
Megrendelő neve

Ügyintéző neve (cég esetében)

Adószám (cég esetében)

E-mail cím

Város

Irányítószám

Cím

Telefonszám

Megjegyzés a boltnak (például eltérő szállítási cím)


   A fizetés módja és az átvétel típusa
 

Készpénzfizetés budapesti bolti átvétellel (1052 Budapest, Galamb utca 5.)
Előreutalás a vételár beérkezését követő postai szállítással (1.000 Ft postaköltség)
Előreutalás az összeg beérkezését követő bolti átvétellel
Postai utánvét készpénzes számlával (2.000 forint postaköltség fizetésével)

Kérjük szíveskedjen beírni a szövegdobozba, hogy 'avanti':


Miért szükséges ez? A rendelés kényelmét némileg nehezítő megoldásra azért van szükség, hogy a spam robotok ne terheljék feleslegesen a szervert. 

ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu