Bolt: 1052 Budapest, Galamb utca 5.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékekolloclip Active Lens iPhone 8 / 7 és iPhone 8 / 7 Plus modellekhez

Az iPhone 8 / 7 Plus modellek szenzációs kamerákkal rendelkeznek, amelyek együttműködve teszik lehetővé a népszerű portré módot, és külön-külön is kiváló kreatív lehetőségeket nyitnak meg a felhasználók számára. Az olloclip az iPhone 4 modelleknél kapcsolódott be a külső optikák fejlesztésébe, és azóta sokféle ötletes kiegészítővel segítik, hogy jobb és jobb képeket alkossunk az aktuális iPhone készülékünkkel.

Az olloclip lencsék közül talán a leginkább tömegcikknek - ha szabad ilyet mondani egy rétegtermékről - az Active Lens nevű megoldás tekinthető, amely egy nagy látószögű és egy 2x-es fix teleobjektívből áll.

E két terület a leginkább olyan, amely szinte bárki számára hasznos kiegészítés, ha az iPhone segítségével szeretne fényképezni. Két olyan akut problémára reagál, amely sokunkkal előfordul: túl közel vagyunk a témához, vagy kicsi a hely, és emiatt nem fér bele minden része a kompozícióba; vagy túl messze vagyunk, és nem érvényesül kellőképp az elcsípni kívánt téma.

Az olloclip Active Lens nagy látószögű optikája az első problémára kiváló megoldás, mégpedig azért, mert nem halszem optika, vagyis nem durván torz, sokszor erőltetett hordó képeket készítünk. Természetesen látszik a torzítás a képen, de nem az amatőr erőlködés, hanem inkább az okos kreatív felhasználás megjelenését kínálva: a széles látószögű lencse tágabbra nyitja a teret - közelebbről tudunk csoportképet készíteni, lefotózhatjuk a teljes templomi orgonát anélkül, hogy leesnénk a karzatról, lefotózhatjuk a csodált old timer autót egy szakkiállításon úgy, hogy nem lóg ki a jobb első lámpa a hely szűke miatt.A nagy látószögű lencse révén közel mehetünk a témához, több részletet örökíthetünk meg, és mégis minden benne lesz a fotóban. A sajátos látószögön természetesen látszik, hogy mesterséges, és egy optika hívta életre, de cserébe a képbe sűrített többlet információ, és a torzítás halszemnél jóval visszafogottabb megjelenése miatt mégis profibb hatást érhetünk el.

Tipp: A közeli téma rögzítéshez remek lehetőséget kínál egy megvilágításra szolgáló LED fényforrás. Az iJoe.hu AAR ügyfelei igen kedvező áron juthatnak hozzá a NOVA állítható színhőmérsékletű LED vakuhoz!
Bővebb részletek a NOVA külső vaku termékről…


A nagy látószögű lencse további előnyeihez meg kell ismernünk a felhelyezés zseniális kivitelezését, amelyet az olloclip úgy alkotott meg, hogy ne sértse az iPhone készüléket. A szabadalmaztatott mechanizmus révén a lencse úgy kerül fel, hogy egyik oldala az első kamerán, a másik oldala a hátsó kamerák valamelyikén található. Vagyis mindkét lencse használható mind a hátoldali, mind az előoldali kamerával.

Ennek köszönhetően olyan szelfit is készíthetünk, amelyen többen szereplünk anélkül, hogy külön állványt vagy rudat kellene használnunk. A széles látószög révén többen is beleférünk a képbe.

Az optika másik oldala egy kétszeres fix közelítést nyújtó teleobjektív. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a távolabbi témákhoz még közelebb kerüljünk. Nagyszerű lehetőségeket kínál akkor, amikor nincsen lehetőségünk fizikailag közelebb jutni egy témához, és az iPhone kamerája nem közelít eléggé. Az iPhone 8 / 7 Plus esetén a zoom optikával a közelítés duplázható, vagyis gyakorlatilag 4x-es optikai közelítést valósíthatunk meg.

Az iPhone 8 / 7 Plus modell esetén a lencse váltható a két kamera között, vagyis azzal a kamerával használhatjuk, amelyikkel fotózni kívánunk. A portré módot leszámítva a kamerák külön-külön működnek, vagyis nem egymással együttműködve rögzítenek. Ha szeretnénk duplázni a közelítést, akkor csak ki kell pattintanunk a keretből a lencsét, és fordítva, a teleobjektívre igazítva beilleszteni és az iPhone teleobjektívjével összeadott tudást biztosít az olloclip Active Lens.

Tipp: Mivel a széles látószöget tipikusan nem a tele optikával kombináljuk, a 2x-es közelítő optikát viszont praktikusan igen, így eleve fel lehet úgy helyezni a két lencsét a keretre, hogy a nagy látószögű optika az iPhone 8 / 7 Plus alap lencséjére illeszkedik a felhelyezéskor, míg a zoom optika az iPhone 8 / 7 Plus teleobjektívje fölé kerül, és eleve 4x-es közelítéssel tudunk dolgozni. A lencsék menet közben is könnyen cserélhetőek, tehát ha a teleobjektívre szeretnénk nagy látószöget illeszteni, akkor azt is könnyedén megtehetjük egy egyszerű mozdulatsorral.

Hogy az élmény sokszor megismételhető legyen, az olloclip többféle okos megoldást valósított meg: erős műanyag foglalatra helyezte az optikát, amelyhez karabinert is biztosít, hogy bárhová odaakaszthassuk - táska szélére, cipzárra, stb. Ennek köszönhetően mindig magunkkal vihetjük, nem kell külön készülni arra, hogy használjuk, hiszen folyton nálunk van. A gyártó az üvegből készült tárgyat erőteljes műanyag tokozatban helyezte el, és felületét speciális bevonattal látta el a karcmentesség érdekében. (A lencsét bármilyen puha pamut ruhácskával letörölhetjük a tisztán tartás végett.)

Az olloclip Active Lens iPhone 8 / 7 és iPhone 8 / 7 Plus termék csomagja kétféle rögzítési megoldást tartalmaz, felkészítve arra, hogy az iPhone 8 / 7 egyszerűbb kamerát kínál nagytestvérénél. Az iPhone 8 / 7 esetén egyféleképpen tudjuk behelyezni a lencséket, és ezen a módon használni őket.

Az olloclip Active Lens az iPhone 8 / 7 és iPhone 8 / 7 Plus modellekhez megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Ára: 30.701 forint+áfa (bruttó 38.990 Ft)

Néhány fénykép a széles látószögű lencsével:


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu