Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek


Az iJoe.hu Apple Authorised Reseller ezen az oldalon olyan termékeket gyűjtött össze, amelyek például termékfrissítés miatt kifutó modellekké váltak, és most árkedvezménnyel kerülnek értékesítésre. Korábban ezen termékeinket a használt termékek oldalán kínáltuk, de a félreértéseket elkerülendő, külön oldalt hoztunk létre a számukra. Ezen oldalunkon tehát kizárólag bontatlan, első értékesítés előtti kifutó termékeket listázunk, amelyek gyári garanciájukkal vásárolhatók meg.

Használt termékeink oldala továbbra is él és ide kattintva érhető el…

A lista néhány eleme esetén annak saját terméklapjára irányítjuk a tisztelt látogatót, ahonnan közvetlenül tudja megrendelni a terméket.

CableJive 30-tűs adatkábelek rövid kivitelben
Griffin lila színű kapacitív toll iOS eszközökhöz
Knomo Leather Snap On Case iPhone 6 Plus és iPhone 6s Plus modellekhez
Nike Pursue sport fülhallgató
Rollei iPhone 4/4S kerékpáros tartó
Speck ShieldView iPad 2, 3, 4 matt fólia
Knomo Leather Slim iPod touch bőrtokok (1-4. generáció)Belkin USB 2.0 Lighted Travel Hub

Négy USB-A porttal rendelkező, USB 2.0 sebességű, LED fénnyel rendelkező elosztó egység maximum 480 Mb/s átviteli sebességgel. A készülék oldalán három, elején egy darab USB 2.0 kapu található, a számítógéphez mini USB kábel segítségével csatlakozik, amely mellékelve van a csomagban. Támogatja az alacsony sebesség USB 1.0 (1,5 Mb/s), az USB 1.1 (12 Mb/s) és az USB 2.0 (480 Mb/s) egységeket egy időben is. A tápellátását a számítógépről kapja.

Állapot: bontatlan csomagolás 1 év garanciával

Kedvezményes ára: 1575 forint+áfa (bruttó 2.000 Ft)
Sena Cases iPad Pro 12,9" (1. generációs bőrtok)

Az iPad készülékek használati élményéhez többek ízléséhez kapcsolódó kiegészítő a kellemes tapintású bőrtok. A finom bőr ugyan kopik és megkarcolódik, de nagyszerűsége éppen abban rejlik, hogy ezzel patinássá és nem elhasználttá válik. A török Sena Cases nagy hagyományú, több generációra visszatekintő bőr manufaktúra néhány éve kezdett el az Apple termékeihez is finom tapintású bőrtokokat készíteni, sokak nagy-nagy örömére.

A Sena Cases Vettra 360 Leather Folio terméke az iPad Pro 12,9" tok fekete színben érhető el, és a bőr kedvelt élménye mellett számos hasznos funkcióval is rendelkezik, amelyeket egy iPad Pro toktól elvárhatunk.

A tok alapvetően a belepattintós keretre épül, amely részben elemelhető a hátlaptól, így az előlap barázdáiba állványként tartja meg az iPad Pro 12,9" készüléket. Ez kiváló paraméter, ha filmet, YouTube videókat szeretnénk nézni a kijelzőn. A dőlésszögek kényelmesek, és fekvő, illetve ülő pozícióhoz is van megfelelő barázda. A Sena Cases igényességére jellemző, hogy nem egy sima műanyag belső tartja az iPad Pro 12,9" készüléket, hanem színben illeszkedő, finom bőr bevonatú tartó rész. A Lightning csatlakozó alul és a minijack csatlakozó felül nyitott, szabadon hozzáférhető, a hangszóróknál lyukacsos a tok, a gombokat pedig finoman fedi.

A Sena Vettra 360 Leather Folio for iPad Pro 12,9" beállítható továbbá gépeléshez, különlegessége pedig, hogy az iPad Pro 12,9" tartó része kihajtható, és álló módban is használható. Ezt egy 360°-ban elfordítható rögzítésnek köszönheti, amellyel az iPad Pro 12,9" kényelmesen függőleges helyzetben rögzíthető.

Bontatlan kifutó termék.

Sena Vettra 360 Leather Folio iPad Pro 12,9" modellekhez :: bruttó 22.990 Ft
29.990 Ft helyettSena Cases iPhone SE belecsúsztatós bőrtok

A Sena Cases Ultraslim Pouch bőrtok rendkívül finom bőrből készült. A bőr kiváló minőségű, kellően vékony a kényelmes viselethez, és a ragyogó felülete révén a tisztítása is egyszerű. Mivel a felülete nem sima, így a használat nem viseli meg látványosan, és természetesen az elegáns külsejéhez egy maximálisan biztonságos belső is társul: a Knomo Slim tok belül bársony, így a belecsúsztatott iPhone SE, iPhone 5s vagy iPhone 5 készüléknek nem csak letörli a kijelzőjét minden használatkor, de védi a karcoktól is a szállítás során.

A termék arculatának különlegessége még a belső varrás, amely stabilabbá, ellenállóbbá teszi a tokot: kívül csak a két bőrréteg összeilleszkedését látjuk, a két réteget összetartó cérna belül fut, nem bontva meg a gyönyörű bőr nyújtotta vizuális élményt.

Az iPhone SE mdellek esetén a hangszóró alul található. Hogy a csengést zavartalanul érzékeljük a telefont körülölelő tokban, a Sena apró lyukacsokkal látta el a tok alját, így a csengőhang magabiztosan áthallatszik.

A Sena Cases Ultraslim Pouch bőrtok azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik a rápattintós és rajta maradós tokok helyett egy olyan megoldást keresnek, amelyből bármikor könnyű kivenni a ragyogó megjelenésű iPhone SE készüléket, ám amikor benn van, akkor a kijelzővel együtt minden fontos rész védve lehet.

Bontatlan kifutó termék, esztétikailag sérült külső csomagolással.

Sena Cases Ultraslim Pouch :: bruttó 6.990 Ft
9.990 Ft helyettXtremeMac 3-az-1-ben dokk kábel

Praktikus, három funkcióval rendelkező USB adat- és töltőkábel az XtremeMac cégtől a régebbi, dokk konnektoros iPhone, iPod és iPad modellekhez. A 30-tűs dokk konnektor mellett a termék mikró-USB és mini-USB kapcsolattal is rendelkezik, amely révén kiegészítők sokaságát tudjuk vele tölteni vagy a Mac-hez kapcsolni.

Állapot: bontatlan, nem használt példány.

XtremeMac 3-az-1-ben dokk kábel :: bruttó 3.500 FtBooqPad iPad Pro 9,7" tokok papír alapú füzettel

A kaliforniai Booq nem véletlenül lett az amerikai felhasználók egyik közkedvelt márkája, legyen szó Mac vagy iPad tok megoldásokról: a különböző iPad modellekhez alkotott Folio tokok a klasszikus jegyzetfüzet megoldást egyesítik a sokoldalú iPad tárolóval, biztonságot, eleganciát és funkciók sorát kínálva.

A Booqpad iPad Folio alapja egy szétnyitható, könyvszerű, juta alapanyagú megoldás. Ebben található egy polikarbonát iPad Pro 9,7" tok. Ez mágnesesen illeszkedik az Booq iPad Folio belsejébe. Középen egy toll tárolására alkalmas rekesz van, amely az iPad Pro modell esetén akár Apple Pencil is lehet. Jobb oldalon pedig egy kiváló, 50 lapos jegyzetfüzet található, kellemes papírral, a hagyományos értékeket kedvelők számára.

Manapság persze az iPad modellekre is kényelmesen írhatunk, az Apple Pencil segédletével pedig már akár nem túl szép kézírásunk karakterekké is alakítják az okos programok. Vannak azonban olyan felhasználói szokások, hogy magabiztosabban érezzük a kezünk alatt a papírt, és kényelmesebbnek a tollat. Különös ellentmondás ez, hiszen az iPad korszak éppen a papír feleslegessé válását üzeni, ám kétségtelen, hogy a Booqpad iPad Folio esetén azt kinyitva rögtön láthatjuk, amit felírtunk, vagy éppen kitűzhetjük mágnessel a hűtőre is, ha éppen ezt tartjuk szükségesnek. Szóval vannak olyan képességei a papírnak, ahol kényelmesebb lehet, mint az őt helyettesíteni hivatott megoldások.

A füzet tartó hátoldala alkalmas arra, hogy névjegykártyákat, igazolványokat, bankjegyet tároljunk ott, így minden fontos dolgot el tudunk vinni ebben a tokban.

Természetesen egy sima jegyzetfüzettel kiegészült iPad tok és tolltartó nem lenne eléggé vonzó, így nyilván a termék olyasmit is kínál, mint az állvány funkció: az előoldal egy helyen meg van törve annak érdekében, hogy a tájkép módban felállított iPad hátát megtámassza, és az alkalmas legyen prezentálásra, filmlejátszásra.

BooqPad iPad Pro 9,7" tok :: bruttó 9.990 Ft
18.990 Ft helyettiPad Pro 9,7" Smart Cover és Silicone Case pár akciós áron!

A kifutó iPad Pro 9,7" modellekhez a legkiválóbb és igen stílusos védelmet az Apple saját tokjai nyújták. Az Apple remek ízléssel választja ki a színeket, a szilikon tokok tartóssága pedig közismert az iPhone termékek felhasználói számára. Most a kifutó modellekhez kínálunk színben összepárosított védőtok megoldásokat jelentős kedvezménnyel. Az azonos színű iPad Pro 9,7" Smart Cover és az iPad Pro 9,7" Silicone Case termékek külön vásárolva 46.980 Ft-os áron voltak kaphatóak. Most együtt a két termék kedvezményes áron, bruttó 25.000 Ft-ért vásárolható meg - a megtakarított összegből akár biztosítást is vásárolhatunk a kifutó méretű iPad Pro 9,7" modellre!

Kompatibilis az iPad Pro 9,7" változatokkal.

Elérhető párok:
Napraforgósárga elő- és hátlap :: bruttó 25.000 FtTwelve South SurfacePad borítás

A Twelve South cég népszerű, nyom nélkül eltávolítható ragasztóanyagával készített bőr megoldás a MacBook Pro 15" modellek felületén való elhelyezésre. A segítségével elkerülhető a gép kellemetlen, hűvös érzete a használat kezdetén, a fémérzékeny felhasználók számára nem jelent gondot a MacBook Pro alapanyaga, illetve nem koptatja a Mac szélét az esetleges karóra vagy karlánc. A Twelve South SurfacePad elegáns fekete színe jól illik a szürke színű géphez, és annak fekete billentyűihez.

Kedvezményes kifutó ár: 3.000 FtMoshi ParmGuard felületvédő régebbi Mac gépekhez

A Moshi PalmGuard terméke a MacBook 13" (2006-2008) fekete színű gépek felső burkolatát hivatott elegánsan elfedni, védve a kopástól, az erőteljes ujjlenyomatoktól, a karcolódásoktól, illetve az ujjkövető felületét burkolva megvédve azt a felkopástól és kifényesedéstől - amennyiben pedig már kifényesedett, újra matt megjelenést kölcsönözni a számára.

A bontatlan Moshi PalmGuard csomag megvásárolható az iJoe.hu AAR szaküzlettől.
Kedvezményes kifutó ára: 1.574 forint+áfa (bruttó 2.000 Ft)
Kompatibilis a 2006-tól 2008-ig forgalomban lévő fekete színű MacBook modellekkel.FiiO 30-tűs dokk konnektor - minijack adapterek

A FiiO 30-tűs hang kimenetei több előnnyel rendelkeznek az Apple korábbi kimeneti megoldását alkalmazó készülékek felhasználói számára: a dokk konnektor kimenet használatával a minijack kimenetnél magasabb színvonalú, egyenletes jelerősségű hang nyerheti ki az iPod modellek, iPhone és iPad készülékek aljából. A FiiO megoldásai tiszta réz vezetőket alkalmaznak, ezáltal tisztább a hangjuk, az elektromágneses és rádió interferencia minimalizálása révén a közép tónusok is érvényesülni képesek.

A 30-tűs megoldások háromféle igényre lettek optimalizálva: az L alakú kábelvéggel rendelkező, úgynevezett könyökcsatlakozós 30-tűs L9 kábel a mobil használatot segíti, zsebben is használható. Aranyozott minijack bemenete révén pedig ideálisan jut ki a hang a fejhallgató erősítőbe vagy az asztali erősítőre.
FiiO L9 adapterkábel :: 3200 Ft

Az L1 megoldás egyenes kimenetet valósít meg, 7 centiméteres kábele révén sima bevitelt kínál az erősítőbe.
FiiO L1 adapterkábel :: 1600 Ft

Az L11 nevű adapter a lehető legkisebb konstrukció, amely közvetlenül fejhallgató csatlakoztatására is alkalmas a dokk konnektoron keresztül: ráilleszkedik a 30-tűs csatlakozóra, és egy minijack kimenetet biztosít.
FiiO L11 adapter :: 3200 FtKnomo Leather Snap On Case iPhone 6 Plus és iPhone 6s Plus

Az immáron legendássá vált brit gyártó, a Knomo az óriási méretű iPhone 6 Plus készülékhez is alkotott elegáns és masszív védőtokot, az iPhone 6 Plus Leather Snap On Case nevű termék formájában, amely egy polikarbonát héj, elegáns marhabőr bevonattal ellátva fekete színben.

A termék megalkotásakor a gyártó ügyelt arra, hogy a nagy méretű alumínium tárgy stabilitását is erősítse, a masszív polikarbonát héj plusz tartást biztosít a készüléknek - védve az esetleges megnyomódások, elhajlások ellen. A polikarbonát hátlapba az iPhone 6 Plus könnyedén bele pattintható, csatlakozói, nyomógombjai, a kamerája és a vakuja szabadon marad, így azokat teljes értékkel használni tudjuk.

A Knomo tulajdonképpen egy rendkívül erős védő tokot alkotott a termék polikarbonát alapanyagával, de a hátlap igényes bőr bevonatával a gyártóra jellemző eleganciát is megőrizte, tovább adja. A Knomo Leather Snap On Case amellett, hogy igen jó védelmet nyújt a készülék hátlapjának, törekszik arra is, hogy a vékonyság élményét se rontsa nagy mértékben, ezért nem kimondottan vastag tok, fogása kimondottan kellemes.

Kedvezményes kifutó ára: bruttó 3.990 Ft
Listaára: 9.990 Ft


Walter Isaacson - Steve Jobs

Az alapvető életrajzi mű magyar nyelven, a HVG Kiadó gondozásában. Az autentikus Walter Isaacson életrajzi mű Steve Jobs utolsó hónapjaiban született, és őszinte vallomást tartalmaz az ars poeticáról, az események sajátos látásmódjáról. A hófehér könyv alapvető kiegészítő minden Mac rajongó polcán.

Állapot: Kirakatban majd raktárban enyhén porosodott és kissé fakult, ám kiadóból érkezett, nem használt példány.

Akciós kifutó ára: 3.809 forint+áfa (bruttó 4.000 Ft)


Steve Jobs és az Apple sikertörténete

Még Steve életében született mű, amely bemutatja Jobs szakmai küzdelmeit, életútját az Apple-ből való kiűzetés, a NeXT csatái, a Pixar megszerzése és felfuttatása, majd az Apple-höz való visszatérése során.

Állapot: Kirakatban majd raktárban enyhén porosodott, kiadóból érkezett, nem használt példány.

Akciós kifutó ára: 2.381 forint+áfa (bruttó 2.500 Ft)Apple 30-tűs VGA adapter

Az Apple 30-tűs VGA átalakító terméke nyújt megoldást arra a feladatra, hogy az iOS eszközeink bizonyos alkalmazásainak képét kiküldjük egy klasszikus analóg megjelenítőre, például kivetítőre vagy régebbi technológiás televízióra, kis felbontású monitorra. Az újabb, de még 30-tűs dokk konnektoros eszközök esetén tükrözésre is lehetőséget kínál a termék, azaz teljes egészében ugyanazt a tartalmat jeleníti meg a külső kijelzőn, megjelenítőn, mint ami az iOS eszközön is látható.

Az Apple újabb, de még 30-tűs dokk konnektorral szerelt eszközei - iPad 2, iPad 3. generáció, iPhone 4S - immáron alkalmassá váltak arra, hogy ne csak bizonyos alkalmazásokból küldjenek ki képet VGA megjelenítőre, hanem akár a teljes kijelzőt tükrözzük. Ez ideális demonstrációs eszközzé teszi a felsorolt készülékeket például egy tanteremben, ahol a tanár televízió képernyőjén szeretné bemutatni az iPaden lévő tartalmakat. Ezen eszközöknél akár 1080p felbontásban is tudjuk kiküldeni jelet, vagyis kielégítő minőségben tudjuk bemutatni a tartalmakat. A videó lejátszása ezeknél a készülékeknél is 720p felbontásban lehetséges.

Apple 30-tűs VGA adapter :: bruttó 8.500 Ft (13.990 Ft helyett)iPad Pro Smart Keyboard amerikai angol kiosztással

Az iPad Pro használatának élményéhez azonban szervesen kapcsolódik a gépelés élményvilága is, hiszen egy levél megírásához hatékonyabb egy dedikált, tapintható billentyűzet, mint egy érintőképernyő. Erre a célra olyasmit alkotott az Apple, amely semmilyen korábbi Mac billentyűzethez nem hasonlítható. Nem is indokolt hogy hasonlítható legyen, hiszen nem a korábbi Mac felhasználókat célozza elsősorban az Apple, hanem kimondottan egy új piacot, a PC felhasználók világát kívánja meghódítani ez a termékkel.

Az iPad Pro Smart Keyboard AMERIKAI KIOSZTÁSÚ KIFUTÓ PÉLDÁNYA kedvezményes áron elérhetőek a listaárnál lényegesen olcsóbban. Bontatlan, fóliás termék.

iPad Pro Smart Keyboard U.S. English 12,9" :: bruttó 47.990 Ft (59.990 Ft helyett) Utolsó példány.


Rollei iPhone 4/4S kerékpáros tartó

Egy jó kerékpáros túrát különleges élményt jelent visszanézni: legyen szó városi tekerésről vagy vad hegyi terepről, izgalmas látványt nyújt újra látni a saját küzdelmünket, vagy éppen a társaink útját. Az iPhone 4/4S szériához izgalmas fotós kiegészítőket gyártó Rollei egy komplett megoldást kínál erre a területre egy cseppálló, rezgéstompító, rugalmas tartó formájában, amely képes kiaknázni az iPhone kiváló kamerájának lehetőségeit akár kerékpáron, akár motoron. A Rollei kerékpáros tartó megoldás alapja egy szorító, amelyet tipikusan a kerékpár kormányára helyezhetünk, de a kreatívabb felhasználók akár a bicikli más részére is rögzíthetik az egységet, így például a hátsó kerék perspektíváját is lehetőségünk van felvenni. Érdekes megoldás lehet az első kerék villájának alsó részére felrakni a telefont, és onnan filmezni végig az utunkat, valóban szinte az útról. A lehetőségek száma magas, csak megfelelően kell rögzítenünk a telefont a 29-35 milliméter átmérőjű csövön, és máris élvezhetjük az iPhone 4 720p-s, az iPhone 4S 1080p-s felvétel készítési képességét, amelyet akár az eszközön megvághatunk az iMovie szoftver segítségével. (29 milliméter átmérőnél szűkebb, vagy 35 milliméter átmérőnél tágabb vázelemre nem lehet rögzíteni a Rollei megoldását, így fontos, hogy ennek a paraméternek a kerékpár megfeleljen.)

Kompatibilis: iPhone 4, iPhone 4S

Kifutó akciós ára :: 500 FtVESA Mount Adapter for Apple Cinema Display

A 2003-ban bemutatott, és 2008-ig piacon lévő Apple Cinema Display termékcsaládot az Apple a VESA szabványnak megfelelően alakította ki annak érdekében, hogy a falra szerelés megvalósítható legyen. A falra szerelés révén az eszköz nem foglal helyet az asztalon, kisebb asztal használatára is lehetőség nyílik, a gépben dolgozó merevlemez nem okoz rezgéseket az íróasztalunkon, a kijelző használatára pedig a különféle állvány és tartókar gyártók jóvoltából széleskörű lehetőségek nyílnak. A VESA Mount Adapter Kit méretéhez képest súlyos csomagja többféle összetevőt tartalmaz: maga az adapter egy sarkainál lyukakkal szabdalt, egyik oldalán lapos, másik oldalán befelé forduló, középen rögzítő nyílással rendelkező alumínium egység, amelyhez egy fémkarima is tartozik, utóbbi kerül az Apple Cinema Display talpának a helyére a gép hátán. A csomagban egy csavar, két csapszeg, egy hex és egy TORX eszköz is található. Az adapter használatával a termékek a VESA MIS-D, 100, C alszabványoknak felel meg.

Ára: bruttó 8.000 Ft (Listaára: 13.990 Ft)
Elérhető bontatlan csomagolásban több darab.Apple iPod Belt Clip (40 GB iPod modellekhez, M9648G/A)

Az Apple eredeti műanyagtokja az iPod negyedik generációs, monokróm kijelzős (2004, 2005) modellekhez könnyed övre helyezést tesz lehetővé azok számára, akik ilyen módon kívánják viselni az eszközt zenehallgatás közben.

Állapot: bontatlan kereskedelmi kiszerelésű csomag

Ára: bruttó 500 FtApple iLink-FireWire 400 kábel

Az Apple által a digitális videózás kezdetén alkotott kábel legkésőbbi változata, a hófehér színű, FireWire 400 technológiájú megoldása, amely a 4-tűs iLink csatlakozóval szerelt eszközöket köti össze 1,8 méter hosszúságban a 6-tűs FireWire csatolóval, vagy 800-400 átalakítón keresztül akár FireWire 800 eszközökkel, további átalakítóval akár Thunderbolt készülékekkel.

Állapot: bontatlan kereskedelmi kiszerelésű csomag

Ára: bruttó 2.000 FtSonnet MacCuff mini régi Mac mini tartó + Mini DVI-VGA adapter

A Mac mini (2006, 2007, 2008, 2009) egy igen apró termetű, emiatt sokak számára kiemelkedően praktikus asztali számítógép. A Sonnet ezt a tulajdonságát fokozta MacCuff mini nevű termékével, amely nem csak praktikus, de biztonságos és ráadásul teljesen szabványos, VESA kompatibilis megoldás. A MacCuff mini nevű megoldás egy fémkeret, amely segítségével a régebbi, fehér tetejű Mac mini könnyedén felszerelhető egy asztallap alsó részére, így az általa asztalon elfoglalt hely megszűnik, a helykihasználás pedig még optimálisabbá válik, hiszen egy asztal szélére helyezve a termék az asztallap alá gyakorlatilag nem foglal el hasznos terlületet. A MacCuff mini tervezésekor a Sonnet Technology gondolt azokra a felhasználókra, akik egy olcsó monitorral használják a régi Mac minit, és a termék segédletével a régi Mac mini az olcsó, de VESA szabványnak megfelelő monitor hátára is felszerelhető, mivel rajta a csavar nyílások ezen igénynek megfelelően vannak kialakítva. A termék mellé a Sonnet egy 13" hosszúságú (33 cm) mini DVI-VGA kábelt is biztosít kifejezetten a VGA csatlakozós monitorok könnyed használatához.

Állapot: bontatlan kereskedelmi kiszerelésű csomag
Kompatibilis: Mac mini (2006, 2007, 2009) Újabb Mac mini modellekkel nem használható

Ára: bruttó 6.000 Ft | Listaár: 16.900 FtLa Robe "I Love Paris" tokok

Mindenkinek van egy romantikus emléke Párizsról, aki járt már a városban, és mindenkinek egy romantikus képzete, aki még nem kereste fel a nagy múltú, sokszor viharos történelmű, de mindenképpen gyönyörű francia fővárost. A francia be.ez márka La Robe nevű termékvonala autentikus párizsi helyszíneket jelenít meg elegáns, művészi töltetű tokjain: a standard fekete hátoldalhoz halványszürke alapon bíbor vagy kékes köddel díszített monokróm rajz látható. A tokok a poliuretán alapanyagú, úgynevezett emlékezőhabos termékek tulajdonságaival rendelkeznek: vékony kialakításúak, és alakjuk valamennyire határozott, kevésbé hajlékonyak, ugyanakkor a gép tárolásához eléggé puhák. A MacBook Air 11” méretében alkotott tokok használhatóak a MacBook 12” Retina modellekhez is. Cipzárjuk kialakítása révén az nem érintkezik a Mac fém részeivel, vagyis biztonságos tárolást tesz lehetővé. Méret: 300 x 192 x 14 milliméter

Állapot: bontatlan kereskedelmi kiszerelésű csomag

Kifutó akciós ára: bruttó 2.990 FtGriffin iClear Armband for iPod touch (2., 3. és 4. generáció)

Rugalmas kialakítású sport kartok az iPod touch számára alkotott masszív műanyag, belepattintós tokkal a sportoláshoz és a nyári viselethez egyaránt. Ideális olyankor, ha nincsen a ruházatunkon zseb a nyári időszakban, de szeretnénk kedvenc zenelejátszónkat magunkkal vinni.

Kompatibilis az iPod touch 2., 3. és 4. generációjával!

Állapot: bontatlan kereskedelmi kiszerelésű termék

Kifutó akciós ára: bruttó 500 FtPhilips DLO iPod touch övtok (1-4. generáció)

Az iPhone és iPod touch korai generációi - illetve más mobiltelefonok a múlt évtizedből - olyan méretűek voltak, hogy az övön való viselésük kényelmes, kellemes volt. Az iPhone tíz évvel ezelőtti megjelenésekor a legkellemesebb viselet az övön történt, a legnépszerűbb tokok az övtokok voltak.

Ebből a korszakból maradt készleten néhány darab a Philips DLO Nylon Hip Case nevű termékből, amely dedikáltan az iPod touch 4. generációhoz készült, de kompatibilis a korábbi iPod touch modellekkel éppúgy, mint az iPhone 4 és iPhone 4S szériával.

A termékből több darab elérhető bontatlan kereskedelmi kiszerelésben, enyhén kopottas dobozban. Kitűnő választás azok számára, akik ekkora méretű készüléket használnak.

Kompatibilis: iPod touch 1., 2., 3. és 4. generációs, iPhone 4, iPhone 4S

Ára: bruttó 2.000 FtBe.ez La Robe Allure MacBook Pro 11” tok (akciós bontatlan modell)

MacBook Air 11” modellekhez készült tokok poliuretán emlékező szivacs alapanyagból barna csíkos kivitelben. Kiváló védelmet nyújtanak a MacBook Air 11” és az újabb MacBook 12" Retina modellekhez, a stabil cipzárat vastag szivacs réteg választja el a gép testétől, így szállítás közben nem érintkezik a Mac-kel. A táskában benyomódás esetén tompítja a gépre nehezedő nyomást, a nyomás megszűnését követően a tok visszanyeri eredeti alakját.

Alkalmasak a MacBook Air 11” és MacBook 12" Retina kijelzős modell szállítására.be.ez La Robe Allure Mokka (barna csíkos) :: 5.990 FtApple Watch 42 mm fekete színű sport szíj (új, demó kiszerelésű)

Az Apple Watch bármelyik generációjának 42 mm-es változatával kompatibilis, Apple gyártmányú szilikon szíj fekete árnyalatban. A termék kellemesen rugalmas, hajlékony, ugyanakkor elképesztően masszív használati élményt biztosít. Lyukacsos kivitele révén sportolás közben valamennyi szellőzést is biztosít, csökkentve a kar szíj alatti izzadását.
Ez a szíj nem volt használva, demó kiszerelésű fehér dobozban vásárolható meg.
Garancia: 1 év
Listaár: 17.990 Ft | Kedvezmény: 5.990 Ft

Ára: 9.449 forint+áfa (bruttó 12.000 Ft) (Forrás: iJoe.hu)Apple Watch 42 mm azúr színű sport szíj (új, demó kiszerelésű)

Az Apple Watch bármelyik generációjának 42 mm-es változatával kompatibilis, Apple gyártmányú szilikon szíj azúr árnyalatban. A termék kellemesen rugalmas, hajlékony, ugyanakkor elképesztően masszív használati élményt biztosít. Lyukacsos kivitele révén sportolás közben valamennyi szellőzést is biztosít, csökkentve a kar szíj alatti izzadását.
Ez a szíj nem volt használva, demó kiszerelésű fehér dobozban vásárolható meg.
Garancia: 1 év
Listaár: 17.990 Ft | Kedvezmény: 5.990 Ft

Ára: 9.449 forint+áfa (bruttó 12.000 Ft) (Forrás: iJoe.hu)Apple Watch 42 mm éjkék színű sport szíj (új, demó kiszerelésű)

Az Apple Watch bármelyik generációjának 42 mm-es változatával kompatibilis, Apple gyártmányú szilikon szíj éjkék árnyalatokban. A termék kellemesen rugalmas, hajlékony, ugyanakkor elképesztően masszív használati élményt biztosít. Lyukacsos kivitele révén sportolás közben valamennyi szellőzést is biztosít, csökkentve a kar szíj alatti izzadását.
Ez a szíj nem volt használva, demó kiszerelésű fehér dobozban vásárolható meg.
Garancia: 1 év
Listaár: 17.990 Ft | Kedvezmény: 5.990 Ft

Ára: 9.449 forint+áfa (bruttó 12.000 Ft) (Forrás: iJoe.hu)Apple Watch 42 mm narancssárga színű szőt szíj (új, demó kiszerelésű)

Az Apple Watch bármelyik generációjának 42 mm-es változatával kompatibilis, Apple gyártmányú szőtt szíj élénk arany-királykék árnyalatokban. A termék 500 különálló műszálból van összeszőve, ezáltal kellemesen rugalmas, hajlékony, ugyanakkor elképesztően masszív használati élményt biztosít.
Ez a szíj nem volt használva, egy Apple Watch gyári csomagolásából lett beszámítva, mert az ügyfél másféle szíjat vásárolt az órájához.
Garancia: 1 év
Listaár: 17.990 Ft | Kedvezmény: 5.990 Ft

Ára: 9.449 forint+áfa (bruttó 12.000 Ft) (Forrás: iJoe.hu)


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu