Bolt: 1052 Budapest, Galamb utca 5.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek
iJoe.hu > iPad kellékek > TwelveSouth HoverBar 3 iPad tartókar


A TwelveSouth HoverBar évek óta az egyik legideálisabb iPad tartó megoldás, amely rugalmas nyaka révén kényelmes és praktikus kiegészítő az irodában, a konyhában, a műhelyben vagy akár az autóban is. Az amerikai gyártó a termékét 2014-ben úgy alakította át, hogy az kompatibilis legyen ne csak a legfrissebb iPad modellekkel, hanem az elmúlt évek termékeivel is. Ennek elérésére három darab iPad Fit Clip elnevezésű tartót foglal magában a csomag, amelyek az iPad 2, iPad harmadik és negyedik generáció („iPad Retina”) modellekkel, az iPad Air és iPad Air 2, az iPad mini (1., 2., 3. generáció) készülékekkel kompatibilisek. Újdonság, hogy az iPad Fit Clip keretek kihajtható hátsó támasszal is rendelkeznek, vagyis ha éppen nem a rugalmas karon használjuk őket, akkor elegáns asztali tartóként is jó szolgálatot tesznek.

A TwelveSouth HoverBar alapját egy jól átgondolt konstrukció képezi, amelynek része egy 55,9 cm hosszúságú, teljesen rugalmas tartókar, amely egyik végén gömbfejben végződik. Erre a gömbfejre kell illeszteni az iPad tartó keretet, amely rugalmasan elforgathatóvá teszi az Apple táblagépet, hogy igényeink szerint formáljuk elhelyezkedését. A tartókar másik vége csatlakozik a rögzítést szolgáló, masszív alumínium alapanyagú, maximum 2,54 cm vastagságot átfogó, csavarással szűkíthető fogantyúhoz. Ennek külső és belső oldala is gumiborítású, így azt a felületet, amellyel érintkezik, nem rongálja, nem károsítja. Nyugodtan rögzíthetjük antik bútorlapon, mahagóni íróasztal lapján vagy akár az iMac-ünk talpán, nem képez karcokat. A rögzítésnél érdemes ügyelni arra, hogy kellően feszes legyen a tartás, de nem kell vészesen túlhúzni sem a fogantyút, mert egyes puha faanyagok, üveglapok ezt nem tolerálják megfelelően. Az iPad készülékek mindegyike kellően könnyű, így egy megfelelően szorosan rögzített HoverBar 3 kar kiválóan tartja bármelyik készüléket, még ha az nem is a pihekönnyű iPad Air 2.A TwelveSouth HoverBar révén széles körben nyílik lehetőség az iPad modellek használatára, és ha elsősorban a Mac-ről dolgozunk, akkor sem kell a táskában felejteni az iPadet, ezen tartó révén azt könnyedén bekapcsolhatjuk a munkafolyamatba, és nem jelent nyűgöt az elhelyezése.

A TwelveSouth HoverBar 3 egy kitűnő megoldás az iPad irodai használatára: miközben az iMac vagy az Apple Thunderbolt Display nagy kijelzőjén dolgozunk, az iPad felületén FaceTime hívást bonyolíthatunk, nyomon követhetjük a számunkra fontos árfolyamokat, vagy éppen leveleket fogadhatunk, miközben a gépen teljes képernyőn dolgozunk egy alkalmazásban. A TwelveSouth HoverBar 3 révén az iPadet elhelyezhetjük a kijelző fölött vagy mellett is, mindkét pozícióban tökéletes tartást biztosít.Remek kiegészítője lehet a TwelveSouth HoverBar 3 a konyhának is: az internetes szakácskönyvek, főzést bemutató videók anélkül élvezhetőek, hogy az iPad kijelzőjére fröccsenne a zöldségek leve a konyhaművészet elsajátítása közben, hiszen egyszerűen a konyhaszekrényhez rögzíthetjük, és a számunkra ideális magasságba pozicionálhatjuk a táblagépet. Mindegy, hogy a fogantyút milyen szögben sikerül valamely polcra rögzíteni, hiszen a HoverBar tartókar másik végén lévő gömbfej révén az iPad szabadon elforgatható, ideális pozícióba állítható.

A mobil gépek felhasználói is élvezhetik az iPad rugalmas pozicionálását, hiszen bármely asztal felülethez rögzítve a MacBook Pro vagy MacBook Air kijelzője mellé is be tud hajolni a táblagép. De elegánsan használhatjuk önállóan is az iPadet például egy Apple Wireless Keyboard társaságában az asztalunkon. Ezáltal az iPad kijelzője szem magasságban pozicionálható, amely segít elkerülni az egészségtelen testtartások felvételét, amelyek később hát- és nyakfájást okoznának.

A Logic Pro felhasználók számára áldás a TwelveSouth HoverBar, hiszen a kiváló Logic Remote alkalmazást végre úgy tudják használni, hogy az azt futtató iPad Air vagy iPad mini kényelmesen van elhelyezve, és nem kell lehajolni vagy elfordulni a segédprogramhoz, hanem akár a Mac kijelzője mellé is pozícionálhatjuk azt.
Bővebben a Logic Pro alkalmazásról…
Bővebben a Logic Remote iPad kiegészítő alkalmazásról…


A TwelveSouth ügyelt arra, hogy az egyik legnépszerűbb tok az iPad Air Smart Cover és az iPad mini Smart Cover, így annak rögzítési pontjait szabadon hagyja a keret, tehát a tok rajta maradhat az iPad-en a használat közben.

Az olyan alkalmazások segítségével, mint az Duet Display, akár ki is terjeszthetjük a Mac meglévő képernyőjét az iPad irányába. Vagyis nem az iPad önálló szoftvereit használjuk, hanem kvázi a Mac képernyőjének kiterjesztéseként a Mac-et szoftver jelenik meg az iPad felületén. Ez különösen ideális, ha például az Aperture-ben dolgozunk teljes képernyőben, de az Messages és Mail ablakokat szeretnénk ez idő alatt is látni. A Duet Display-hez hasonló alkalmazások jóvoltából erre lehetőségünk nyílik, a TwelveSouth HoverBar révén pedig mindezt kényelmes és elegáns módon tehetjük meg.
A MacMagazin.hu cikke a Duet Display alkalmazásról…

A TwelveSouth HoverBar 3 újdonsága, hogy az iPad tartó műanyag keretek immáron nem csak keretként funkcionálnak, de lecsatolva önálló asztali állványként is használhatók. Ha befejeztük a munkát a dolgozószobánkban, és a hálószobában még szeretnénk megnézni kedvenc sorozatunk új epizódját, a készülékünk hátán hagyott iPad Fit Clip lábát támasztékként tudjuk használni, és akár az ágyban is a filmnézéshez ideális szögben tudjuk elhelyezni az eszközt.

A TwelveSouth HoverBar egy rendkívül praktikus megoldás az iPad 2, harmadik és negyedik generációs iPad Retina, iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro 9,7" és iPad mini (1., 2., 3. generáció) modell tartós rögzített használatára különböző környezetekben.

A TwelveSouth HoverBar 3 megvásárolható az iJoe.hu-tól.
Ára: 15.740 Ft+áfa (bruttó 19.990 Ft)


 


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2017. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. V. Galamb utca 5. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu