Bolt: 1077 Budapest, Rottenbiller utca 38.
Nyitva: hétfőtől-péntekig, 11-19 óra
Elérhetőség: ijoe@ijoe.hu
0670.2650784
(Boltunk telefonon nyitva tartási időben elérhető; 11-19ó.)
Termékkategóriák

• Akkumulátorok
• Fül- és fejhallgatók
• Billentyűzetek
• Biztosítás
• Elgato termékek
• FiiO termékek
• Griffin termékek
• Használt Mac
iPad kellékek
iPhone kellékek
• iPod kiegészítők
• Hangszórók
• Kábelek, átalakítók
• Mac kiegészítők
• Memóriák (RAM)
• SSD meghajtók
• Számlázóprogram
• Táskák, tokok
• Tisztítósprék
• Töltők Mac-hez
• WiFi termékek

A mobil készülékeink akkumulátorai a funkciók bővülésével egyre komolyabb igénybevételnek vannak kitéve, miközben a készülékek egyre vékonyabbá válnak, és egyre kevesebb hely kínálkozik az akkumulátoroknak. Gondoljunk csak bele, miféle tudás rejtőzik egy iPhone készülékben, micsoda processzor teljesítmény, milyen kijelző minőség van a kezünkben, és az akkumulátor ennek ellenére több óra beszédidőt és több óra videó lejátszást kínál úgy, hogy minden aktív a telefonon. Az Xtorm cég felismerte az az igényt, hogy az aktív iPhone és iPad használat mellett szükség lehet arra, hogy akár otthonunktól, irodánktól, autónk szivargyújtó töltőjétől, 230 Voltos fali aljzattól távol némi pluszt adjunk az eszközeink beépített akkumulátorának, és e célra egy elegáns megjelenésű, igényes kivitelű termékcsaládot alkotott meg, amelyek sokféle igényre képesek reagálni, eltérő méretben és árkategóriákban elérhetőek, hogy bárki meglelje a számára legideálisabb tartalék töltési megoldást.

Az Xtorm Power Bank XB termékvonal öt szereplője igazán vonzó kivitelben készült: kicsiny lapos kábellel rendelkeznek, amelyről a töltést képesek felvenni, és a bepattintható mikró-USB kábel révén bárhol tölthetőek, ahol éppen van időnk tölteni őket, és ahol egy szabad USB aljzat rendelkezésre áll. A tartalék akkut rádughatjuk bármilyen USB portra: a Mac oldalán lévő szabad kapura, az AirPort Time Capsule hátán lévő csatlakozóra, Griffin PowerDock 5 termék egyik USB aljzatára, allocacoc PowerCube USB aljzatra, vagy éppen a TwelveSouth PlugBug World termékének USB csatlakozójára. A termékek relatíve gyors töltődése révén külön erőfeszítés és alkalmazkodás nélkül fel tudjuk őket tölteni, hogy mindig készenlétben legyenek, csupán annyi a feladatunk, hogy magunkkal vigyük a Power Bank terméket.

Az Xtorm Power Bank XB termékvonal öt szereplőjének a legkisebb modellt kivéve minden tagján legalább kettő USB kapu található, vagyis egyszerre két eszközt tudunk tölteni a tartalék akkuról. Ez lehet két iPhone, iPod, iPad, fényképezőgép akkuja, navigáció, Bluetooth fejhallgató - bármilyen egység, amely USB-ről kapja a tápot. A termékcsalád tagjai eltérő méretűek, és a kábelük eltérő színű, hogy könnyedén megkülönböztessük őket.

Az Xtorm Power Bank Move modell úgy lett kialakítva, hogy szállítása a lehető legkevesebb kényelmetlenséggel járjon, lehetőleg észre se vegyük, hogy nálunk van a termék, csak akkor, amikor előnyeit élvezzük. A rajta lévő egy darab USB kapu segítségével feltölthetjük a merülőben lévő iPhone készülékünket. 2600 milliamperórás teljesítménye révén másfélszer képes feltölteni egy iPhone 6s modellt, és legalább egyszer egy iPhone 6s Plus készüléket. Kimenete 1,5 Amperes, vagyis az iPhone modellekhez lett optimalizálva, az iPad modelleket nem tölti fel, de természetesen ezen egységeknek is tud némi pluszt biztosítani. Az Xtorm Power Bank Move mindössze 69 gramm tömegű, 94 x 27 x 22 milliméter métere pedig valóban észrevétlen kiegészítővé teheti a táskánkban. Az egység a reddot design award elismerést is begyűjtötte 2015-ben.

Az Xtorm Power Bank Go termék igen kis méretű, ám ennek ellenére egy 4000 milliamperórás beépített akkumulátort tartalmaz, amely 2,5 Amperes kimenettel rendelkezik annak érdekében, hogy akár egy iPad Air készüléket is kellő dinamizmussal tudjon tölteni. Az egység körülbelül 60% plusz töltést tud adni egy iPhone számára, és 25-30% többletet bármely Retina kijelzős iPad részére. Zöld színű lapos mikró-USB kábellel rendelkezik, és mindössze 100 grammos tömege révén nem jelent jelentős többletterhet a szállítása.

Az Xtorm Power Bank Air megőrzi a kis méret előnyeit, alig nagyobb kis méretű társánál, de 6000 milliamperórás akkumulátorral rendelkezik. Ez képes teljesen feltölteni egy iPhone készüléket, vagy félig feltölteni kettő készüléket egy időben a két USB aljzatnak köszönhetően. Az 5 Voltos 2,5 Amperes kimenete jóvoltából akár iPad készülékeket is tölteni képes, azokat körülbelül 55%-ban tudja tölteni. Sötétkék mikro-USB kábele révén kapja a töltést. 125 grammos tömege még mindig elég kicsi ahhoz, hogy akár zsebben elvigyük.

Az Xtorm Power Bank Trip termék az első olyan megoldás, amely egy iPad készüléket is képes feltölteni, vagy akár két iPhone-t majdnem teljesen feltölteni egy időben is. A termék 9000 milliamperórás akkumulátorral rendelkezik, ezáltal valamivel nagyobb a mérete, mint két kisebb társáé, de tipikusan nem okoz gondot, hogy a 200 grammos terméknek találjunk egy zsebet a táskán, cserébe a többlet töltésért. Bepattintható narancssárga mikró-USB kábele feltűnő jelenség. 2,5 Amperes kimenete révén az iPadet is azonos sebességgel tölti, mint az Apple 12 Wattos falitöltője.Az XB termékvonal csúcs az Xtorm Power Bank Free nevű megoldás, akár hatalmas kapacitású 15000 milliamperórás akkumulátorral rendelkezik. Ezt a kapacitást három egységnek képes leadni, amelyet három USB porttal biztosít. Ideális lehet olyan hétvégén is, amelyet túrázással töltünk elektromosságtól távol, de szeretnénk akár többször feltölteni az iPhone készülékünket. Ezzel az egységgel másfélszer feltölthetjük az iPad modelleket, és akár háromszor az iPhone újabb generációit. (A régebbi iPhone modelleket akár 7x is feltölthetjük.) Vagy akár három iPhone-t teljesen feltölthetünk egy időben. A lítiumpolimer akkumulátor 3,1 Amperes kimenetet biztosít, amely révén a töltés gyorsabb, mintha az iPhone gyári töltőjével végeznénk azt. Az iPad nagyjából másfélszer gyorsabban töltődik fel, mint a 12 Wattos gyári töltővel. A bepattintható piros mikró-USB kábel ideális kényelmi megoldást kínál, hogy ne hagyjuk otthon az akku töltésére szolgáló kábelt. A termék tömege 300 gramm.

Az Xtorm mindegyik termékhez kicsiny tokot biztosít, hogy karcolások, sérülések nélkül tudjuk őket szállítani. A termékeken lévő fémgomb segítségével ellenőrizhetjük a töltöttséget. Havonta legalább egyszer akkor is érdemes feltölteni az akkut, ha éppen nem használjuk, mert nem utazunk sehová sem.

Az Xtorm Power Bank XB termékvonal tagjai megvásárolhatóak az iJoe.hu-tól. Kollégáink szívesen adnak tanácsot a legideálisabb tartalék töltési megoldások kiválasztásához.

Xtorm Power Bank Move (2600 mAh) :: 6.000 Ft
Xtorm Power Bank Go (4000 mAh) :: 8.000 Ft
Xtorm Power Bank Air (6000 mAh) :: 10.000 Ft
Xtorm Power Bank Trip (9000 mAh) :: 16.000 Ft
Xtorm Power Bank Free (15000 mAh) :: 22.000 Ft


ÁSZF; Vásárlási, fizetési és garanciás információk | Környezetvédelmi irányelvek
©2001-2018. iJoe.hu Apple Authorised Reseller
 
 
  E-mail kapcsolat  Bolt: BP. VII. Rottenbiller utca 38. Nyitva: H-P: 11-19 óra  Kapcsolat, információ: 0670.2650784; ijoe@ijoe.hu